loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volvo Selekt

Volvo Selekt is een kwaliteitsprogramma van Volvo Car Corporation.

Het programma biedt u de zekerheid van een kwaliteitsauto die aan strenge eisen voldoet en geleverd wordt met een uitgebreid garantiepakket. Hieronder vindt u een aantal voordelen van Volvo Selekt:

 

Content Image 1

Voordelen

  1. Volvo Selekt 24 maanden garantie
Bij aankoop van een Volvo Selekt occasion krijgt u standaard 24 maanden garantie. Dit omvat onder andere de reparatie van mechanische en elektrische defecten. Daarnaast worden de kosten van de onderdelen en arbeidsuren voor reparaties volledig gedekt.
  1. Uitgebreide technische controle
Alle Volvo Selekt occasions worden onderworpen aan een uitgebreide technische controle en onderhoudsbeurt. Dit omvat onder andere een controle op 130 punten, waarbij alle belangrijke onderdelen van de auto worden gecontroleerd en geanalyseerd.
  1. Volvo Assistance
Bij aankoop van een Volvo Selekt occasion profiteert u van de Volvo Assistance dienst. Hiermee krijgt u 24 uur per dag en 7 dagen per week hulp bij pech onderweg. De Volvo Assistance dienst omvat onder andere sleepdiensten en vervangend vervoer.
  1. Flexibele financieringsopties
Volvo Selekt biedt ook verschillende financieringsopties aan, waarmee u de aankoop van uw Volvo occasion gemakkelijk kunt financieren. Hierbij heeft u keuze uit verschillende opties, zoals Financial Lease en Private Lease.
  1. Hoge klanttevredenheid
Volvo Selekt wordt gekenmerkt door een hoge klanttevredenheid. Dit komt onder andere door de hoge kwaliteitseisen die aan de auto's worden gesteld en de uitgebreide garantie- en servicepakketten.

Kortom, met Volvo Selekt kunt u genieten van een hoogwaardige occasion die aan strenge kwaliteitseisen voldoet. Met de 24 maanden garantie, uitgebreide technische controle, Volvo Assistance en flexibele financieringsopties, biedt Volvo Selekt u een zorgeloze rijervaring en maximale gemoedsrust.

Vragen of interesse?

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)

Gerelateerde diensten

next.svg
prev.svg