loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

IntelliSafe

Een geavanceerd veiligheidssysteem

Volvo IntelliSafe is een geavanceerd veiligheidssysteem dat is ontworpen om de bestuurder en passagiers van een Volvo te beschermen en te waarschuwen voor potentiële gevaren op de weg. Het is een combinatie van technologieën en functies die zijn ontworpen om uw rijervaring veiliger, comfortabeler en gemakkelijker te maken.

Het IntelliSafe-systeem van Volvo bevat een aantal geavanceerde veiligheidsfuncties, waaronder Adaptive Cruise Control (ACC), Lane Keeping Aid, Collision Warning met Full Auto Brake, Pedestrian Detection en Road Sign Information. Deze functies werken samen om u te helpen veilig te rijden en om ongevallen te voorkomen. Veel moeilijke termen die wij hieronder duidelijk uitleggen.

Content Image 1

Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart de weg op gaat

Met de Adaptive Cruise Control kunt u gemakkelijk een constante snelheid aanhouden en tegelijkertijd een veilige afstand tot uw voorganger behouden.

De Lane Keeping Aid waarschuwt u als u onbedoeld van rijstrook verandert en helpt u om veilig binnen uw rijstrook te blijven.

De Collision Warning met Full Auto Brake biedt u een waarschuwing wanneer u te dicht bij een ander voertuig komt en kan zelfs automatisch remmen om een botsing te voorkomen.

De Pedestrian Detection helpt u om voetgangers op de weg te detecteren en te voorkomen dat u ze raakt.

Road Sign Information helpt u om snelheidsbeperkingen en andere belangrijke verkeersborden op de weg te herkennen.

Daarnaast bevat IntelliSafe ook nog andere veiligheidsfuncties, zoals Blind Spot Information System (BLIS), Cross Traffic Alert (CTA), Driver Alert Control (DAC), en Park Assist Pilot. Met BLIS kunt u gemakkelijk zien wanneer er zich een voertuig in uw dode hoek bevindt, terwijl CTA u waarschuwt voor naderend verkeer wanneer u achteruit rijdt. Driver Alert Control helpt u om alert te blijven tijdens het rijden, terwijl Park Assist Pilot u helpt om gemakkelijk in te parkeren op krappe plekken.

Kortom, Volvo IntelliSafe is een uitgebreid veiligheidssysteem dat u en uw passagiers beschermt en u helpt om veiliger, comfortabeler en gemakkelijker te rijden. Als u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare auto, dan is een Volvo met IntelliSafe een uitstekende keuze.

Plaats zoekopdracht

Gerelateerde diensten

next.svg
prev.svg