loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0
Sub Page Listing Image

Volvo Service PlanEen perfect onderhouden Volvo? Beheer uw onderhoudskosten met het Volvo Service Plan


  Lees meer
Sub Page Listing Image

IntelliSafe

Volvo IntelliSafe is een geavanceerd veiligheidssysteem dat is ontworpen om de bestuurder en passagiers van een Volvo te beschermen en te waarschuwen voor potentiële gevaren op de weg.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Onderdelen

Als officieel Volvo Dealer maken wij bij Mobility Centre enkel gebruik van originele Volvo onderdelen met levenslange garantie. Deze onderdelen zijn speciaal ontworpen en geproduceerd om te voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Volvo en zijn getest op duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Volvo Personal Service

Volvo Personal Service (VPS) is een serviceconcept van Volvo waarbij de focus ligt op een persoonlijke benadering en een optimale klantbeleving. Bij VPS wordt u als klant geholpen door één vaste serviceadviseur die u persoonlijk kent en begrijpt wat uw wensen en behoeften zijn.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Volvo Insurance

Volvo Cars Insurance is een verzekeringsservice die speciaal is ontworpen voor Volvo-rijders. Deze verzekering biedt niet alleen uitgebreide dekking voor uw voertuig, maar ook een scala aan voordelen die zijn afgestemd op de behoeften van Volvo-rijders.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Volvo Assistance

Volvo Assistance is een service die wordt aangeboden aan Volvo-rijders om hen bij te staan in geval van pech of een ongeval. Deze service is beschikbaar in heel Europa en biedt 24/7 ondersteuning, zodat u altijd op hulp kunt rekenen, waar u ook bent.


  Lees meer

Volvo On Call

Volvo On Call is een innovatieve service die beschikbaar is voor Volvo-rijders en die uw rijervaring naar een hoger niveau tilt. Met Volvo On Call heeft u via een app op uw smartphone toegang tot verschillende functies waarmee u uw voertuig op afstand kunt bedienen.


  Lees meer

On call koppelen

Het koppelen van de Volvo Cars app aan uw Volvo is een eenvoudig proces dat in slechts een paar stappen kan worden voltooid. Houd er rekening mee dat de specifieke stappen voor het koppelen van uw Volvo aan de Volvo Cars app kunnen variëren afhankelijk van het model en het jaar van uw voertuig.  Lees meer

Care by Volvo

Care By Volvo is een dienst waarmee u zorgeloos van uw Volvo kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten van onderhoud, verzekeringen en andere zaken die komen kijken bij het bezitten van een auto.

 
Lees meer

Volvo Selekt

Volvo Selekt is een kwaliteitsprogramma van Volvo Car Corporation. Het programma biedt u de zekerheid van een kwaliteitsauto die aan strenge eisen voldoet en geleverd wordt met een uitgebreid garantiepakket.


  Lees meer

Volvo Zomercheck

De zomer is de perfecte tijd om met uw Volvo te genieten van lange ritten en mooie landschappen. Voordat u op pad gaat, is het echter belangrijk om ervoor te zorgen dat uw auto in topconditie verkeert en klaar is voor de zomer.


  Lees meer

Volvo Accessoires

Bij Volvo begrijpen we dat uw auto niet alleen een vervoermiddel is, maar ook een verlengstuk van uw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom bieden wij een breed assortiment aan accessoires aan om uw Volvo aan te passen aan uw persoonlijke wensen en behoeften.

Lees meer
Sub Page Listing Image

Banden

Goede banden zijn essentieel voor de veiligheid op de weg. Of het nu zomer is of winter, het kiezen van de juiste banden voor de weersomstandigheden kan een groot verschil maken in de rijprestaties en de veiligheid van uw Volvo.
 

Lees meer

ZoekopdrachtWij proberen zoveel mogelijk variatie in ons occasionaanbod te hebben. Helaas is het niet altijd mogelijk om een voorraad te hebben waarin iedereen zijn of haar droomauto vindt.

  Lees meer