loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Volvo Assistance

Volvo Assistance is een service die wordt aangeboden aan Volvo-rijders om hen bij te staan in geval van pech of een ongeval.

Deze service is beschikbaar in heel Europa en biedt 24/7 ondersteuning, zodat u altijd op hulp kunt rekenen, waar u ook bent. Met Volvo Assistance krijgt u niet alleen hulp bij pech onderweg, maar ook bij ongevallen, diefstal en vandalisme.

De service omvat onder andere het slepen van uw voertuig naar de dichtstbijzijnde Volvo-dealer, reparaties ter plaatse, vervangend vervoer en hotelaccommodatie indien nodig.

Content Image 1

Volvo Assistance Premium

Naast de standaard Volvo Assistance-service is er ook Volvo Assistance Premium, een uitgebreidere versie van de service. Met Volvo Assistance Premium krijgt u onder andere hulp bij verloren sleutels, verkeerd getankte brandstof en verloren of gestolen documenten. Ook krijgt u bij deze service een speciale prioriteitsbehandeling, waardoor u sneller wordt geholpen.

Kortom, Volvo Assistance en Volvo Assistance Premium bieden uitgebreide pechhulp en ondersteuning bij ongevallen en andere noodgevallen, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Met deze services kunt u altijd rekenen op de betrouwbare en kwalitatieve service van Volvo.

Vragen of interesse?

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)

Gerelateerde diensten

next.svg
prev.svg