loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Care by Volvo

Care By Volvo is een dienst waarmee u zorgeloos van uw Volvo kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten van onderhoud, verzekeringen en andere zaken die komen kijken bij het bezitten van een auto.

Deze dienst biedt u verschillende voordelen die het rijden van een Volvo nog aantrekkelijker maken. Hieronder vindt u een aantal van de voordelen van Care By Volvo:

 

Content Image 1

Voordelen

  1. Eenvoudig en transparant
Met Care By Volvo krijgt u één maandelijkse betaling voor uw Volvo, waarin alle kosten zijn opgenomen, zoals verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud, reparaties en pechhulp. Dit maakt het gemakkelijk om uw budget te beheren en te plannen.
  1. Flexibiliteit
Met Care By Volvo kunt u kiezen uit verschillende modellen en specificaties van Volvo. U kunt uw auto ook upgraden of downgraden wanneer uw behoeften veranderen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten van het wijzigen van uw contract.
  1. Geen aanbetaling nodig
Met Care By Volvo hoeft u geen aanbetaling te doen voor uw Volvo. In plaats daarvan betaalt u een vast maandelijks bedrag gedurende uw contractperiode.
  1. Inclusieve dienstverlening
Met Care By Volvo profiteert u van een uitgebreide dienstverlening die verder gaat dan alleen het rijden van uw auto. U krijgt bijvoorbeeld toegang tot een persoonlijke assistent die u kan helpen bij het regelen van bijvoorbeeld reserveringen of een parkeerplaats.
  1. Snelle en eenvoudige aanvraag
Het aanvragen van een Care By Volvo contract is eenvoudig en snel. U kunt dit online doen en u hoeft alleen maar een paar persoonlijke gegevens in te voeren. Bovendien zijn er geen ingewikkelde kredietchecks of lange wachttijden.
In het kort, Care By Volvo biedt een complete en zorgeloze rijervaring die het bezitten van een Volvo nog aantrekkelijker maakt. Met één maandelijkse betaling en een uitgebreide dienstverlening kunt u zonder zorgen genieten van uw Volvo.

Vragen of interesse?

Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)
Foto Uploaden (Max 4mb)

Gerelateerde diensten

next.svg
prev.svg