loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Monteur/werkplaats medewerker BBL

 

Wil jij werken en leren in de zelfde tijd? Ervaring op doen bij een erkend bedrijf en leren werken met/aan de nieuwste technieken in de automotive-industrie? Dan is deze functie wat voor jou. 

Op dit moment ben je bezig met een opleiding tot autotechnicus of technisch specialist en zoek je een plek om je talent tot z’n recht te laten komen. Je bent leergiering en weet van aanpakken. Jij zoekt ons en wij zoeken jou. Wij bieden een collegiale werksfeer waarbij kwaliteit en collegialiteit voorop staat.

 

Daarnaast bieden wij de optie om continu meer kennis op te doen en eventueel door te stromen naar andere functies. Naast alle secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een marktconform salaris. Deze functie is op basis van een full-time werkweek (38-40 uur).

Denk je dat jij past binnen ons bedrijf? Mail dan je gegevens inclusief een curriculum vitae en een motivatiebrief naar ghouppermans@mobilitycentre.nl

Content Image 1

Team work makes the dream work

Solliciteren en werken bij Mobility Centre - Officieel dealer Volvo Cars Kiezen voor Mobility Centre betekent werken in een persoonlijke sfeer waarin onderling respect en collegialiteit centraal staan.

Banner Image 0
Fijne werksfeer
Banner Image 1
Goed maandsalaris
Banner Image 2
Veel ervaring opdoen

Interesse in deze vacature?

CV upload (Max. 4mb)
next.svg
prev.svg