loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Vacature: Zaterdaghulp Verkoopondersteuning bij Mobility Centre Volvo Barendrecht

Bij Mobility Centre Volvo in Barendrecht zijn we op zoek naar een enthousiaste zaterdaghulp om ons verkoopteam te ondersteunen.
Heb jij passie voor auto's, met name voor het premium merk Volvo, en ben je klantvriendelijk? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!


Functieomschrijving:Als zaterdaghulp bij ons Mobility Centre ben je een belangrijke schakel tussen de klant en ons verkoopteam. Je zult klanten opvangen, hen informeren over onze producten en diensten, en ondersteuning bieden aan ons verkoopteam. Je speelt een sleutelrol in het creëren van een gastvrije en professionele eerste indruk.

Wat wij bieden:

Een dynamische werkplek bij een officiële Volvo-dealer. Een leuke en uitdagende rol waarin je veel over auto’s en klantenservice kunt leren. Een marktconform salaris. Een geweldige kans om ervaring op te doen in de automotive branche.


Wat wij zoeken:

Je bent beschikbaar op zaterdagen (eventueel met de mogelijkheid tot uitbreiding tijdens vakantieperioden). Je hebt een proactieve houding en een klantvriendelijke uitstraling. Je toont initiatief en kunt goed zelfstandig werken.

Ervaring in een vergelijkbare functie is mooi meegenomen, maar geen vereiste.

 

Content Image 1

Wil jij deel uitmaken van ons team en bijdragen aan een gastvrije ervaring voor onze klanten? Solliciteer dan vandaag nog door je cv en motivatiebrief te sturen naar tpriester@mobilitycentre.nl. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken!

CV upload (Max. 4mb)

Andere vacatures

next.svg
prev.svg