loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Ontdek Nu Onze Exclusieve Inruilactie bij Mobility Centre Volvo!

Ben je op zoek naar de ultieme rijervaring met een Volvo V60 of S60? Of misschien ben je gewoon toe aan een upgrade voor je huidige auto? Bij Mobility Centre Volvo hebben we goed nieuws voor jou!

Tijdelijke Inruilactie
Tot 31 januari 2024 bieden we een ongekende inruilactie aan voor de Volvo V60 en S60 modellen. Het maakt niet uit welk merk je momenteel rijdt; bij inruil van jouw huidige auto ontvang je een extra inruilpremie van maar liefst €3000 op een nieuwe Volvo V60 of S60. Dit is jouw kans om te profiteren van luxe, prestaties en comfort zoals nooit tevoren.

Extra Inruilvoordeel voor Alle Modellen
Maar daar stopt het niet! Ook als je geïnteresseerd bent in andere Volvo-modellen, hebben we goed nieuws. Tot 31 januari 2024 kun je profiteren van een extra inruilpremie van €1500, ongeacht het merk van de auto die je inruilt. Bij Mobility Centre Volvo doen we er alles aan om de aanschaf van jouw nieuwe Volvo zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Snel Leverbaar
Bij Mobility Centre Volvo begrijpen we dat je niet kunt wachten om achter het stuur van je nieuwe Volvo te kruipen. Daarom bieden we snelle levering, zodat je binnenkort al kunt genieten van je luxe, hoogwaardig uitgeruste auto.

Wacht niet langer en ontdek de wereld van Volvo met Mobility Centre. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen de perfecte Volvo te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften. Profiteer van deze unieke inruilactie en maak een afspraak voor een proefrit of bezoek onze showroom vandaag nog!

Mis deze kans niet om in stijl te rijden met een nieuwe Volvo V60, S60, of een van onze andere geweldige modellen. Mobility Centre Volvo, waar jouw rijplezier onze prioriteit is.

*XC40 en XC60 Essential editions zijn uitgesloten
Content Image 1

Persoonlijk, zorgeloos en veilig

Banner Image 0
Tijdelijke Inruilactie
Banner Image 1
Extra Inruilvoordeel
Banner Image 2
Snel Leverbaar