Menu

Zon-Zand-Cee Toernooi zaterdag 24 juni bij HC Schiedam

Zaterdag 24 juni was uw Volvo dealer aanwezig bij het Zon-Zand-Cee Toernooi bij HC Schiedam aan de Olympiaweg 63. Tijdens dit evenement stond de Volvo Clubbonus volop in de spotlights, want iedere nieuwe Volvo via Mobility Centre levert HC Schiedam € 1.000 bonus op!

Bij een bezoek aan de Volvo stand maakte je kans op kaarten voor de Interlands Nederlands Elftal Dames – België op HC Schiedam. Binnenkort maken we de prijswinnaars bekend.

Meer weten over de Volvo Clubbonus?

>> Doe mij een persoonlijk voorstel op maat

Kaarten voor Nederland – België gewonnen?

Op zaterdag 29 & zondag 30 juli zijn de dames van Oranje te gast op HC Schiedam. Ze spelen die dagen tweemaal tegen België en daar moet je natuurlijk bij zijn!

Hoe weet ik of ik gewonnen heb?

Door zaterdag 24 juni tijdens het Zon-Zand-Cee Toernooi bij HC Schiedam de Volvo stand te bezoeken en de vragen op het actieleaflet te beantwoorden en in te leveren bij de medewerkers van Mobility Centre maakte je kans om één van de 16 prijswinnaars te worden. Binnenkort maken wij via onze website en social media de prijswinnaars bekend. Daarnaast zullen wij de prijswinnaars persoonlijk op de hoogte brengen.

Mobility Centre Vlaardingen clubdealer HC Schiedam

Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Car Nederland, de importeur. Zij keert een bonus uit van € 1.000 aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo clubdealer. Deze dealer is clubdealer dankzij een structurele samenwerking met de betreffende hockeyclub.

Sponsorovereenkomst meer inhoud door Clubbonus

“Met de Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met ‘onze’ hockeyclub veel meer inhoud geven”, aldus Volvo dealer Mobility Centre. “Wij hebben natuurlijk belang bij een zo hoog mogelijke Volvo-dichtheid onder de leden, maar de club heeft dat belang ook!”


HC Schiedam voorzitter René van der Klink (rechts)  en Christiaan van Hoogstraten (links) marketeer bij Volvo-dealer Mobility Centre in het magazine Ondernemend Schiedam – Vlaardingen – Maassluis.

Clubbonus gaat niet ten koste van inruil of korting!

Want de club ontvangt € 1.000 netto bij elke nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least. Mobility Centre stelt met nadruk dat die € 1.000 betaald wordt door de importeur en dus niet ten koste gaat van eventuele inruil of korting!

Bij iedere nieuwe Volvo € 1.000 bonus voor de club

Behalve deze clubbonus van € 1.000 per nieuwe Volvo, werkt Volvo nauw samen met de Volvo ambassadeurs, de wereldtoppers. Zij, of andere hockey-internationals geven soms ook clinics. Ook de inmiddels bekende bitjes hapdagen komen voort uit de sponsoring van Volvo.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom

Mobility Centre Vlaardingen is gevestigd aan de Nettenboetsterstraat 7, dichtbij het sport complex van HC Schiedam. Wij verwelkomen u graag in onze uitgebreide showroom. Klik hier voor onze openingstijden.

Bij vragen over de Volvo Clubbonus staan wij u uiteraard graag te woord in onze vestiging in Vlaardingen.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Zon-Zand-Cee Toernooi zaterdag 24 juni bij HC Schiedam

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre