Menu

Wissel nu naar winterbanden...

…tijdens een onderhoudsbeurt en u ontvangt gratis een winterse verrassing!

Winterbanden wisselen tijdens onderhoudsbeurt

De bladeren zijn gevallen en de nachten worden flink kouder. We weten niet hoe het bij u is, maar wij hebben de open haard weer aan én we hebben onze zomerbanden omgewisseld voor de winterbanden.

>> Maak direct een werkplaatsafspraak

Dit is de ideale periode om uw Volvo weer te voorzien van winterbanden

Niet alleen omdat het vies, nat én glad op de weg is, maar de temperatuur daalt ‘s avonds weer geregeld onder de 7o C. Onder die temperatuur zijn winterbanden de meest veilige optie. In Zweden zijn ze al jaren verplicht, hier kunt u zelf kiezen voor die veiligheid. We kunnen het u van harte aanbevelen.

Ontvang gratis een winterse verrassing!

Komt u nu langs voor een onderhoudsbeurt en laat u dan meteen uw winterbanden monteren, dan bent u de grootste drukte voor en ontvangt u gratis een winterse verrassing van ons!

Winterbanden_wisselen_onderhoudsbeurt_afspraak_werkplaats_service_advies_herfst_veiligheid_verplicht_garage_offcieel_dealer_Volvo_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

Nog geen winterbanden?

Twijfelt u al enige tijd om winterbanden aan te schaffen of bent u er eerder nog niet aan toegekomen? Dan is nu het moment aangebroken om ook in de winter veilig op pad te gaan met uw Volvo.

>> Klik hier voor uw offerte op (banden)maat

We doen u graag een winterwel voorstel!

Wij doen u graag een zeer scherp aanbod, het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens in te vullen en u ontvangt van ons een messcherp aanbod.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Winterbanden wisselen tijdens onderhoudsbeurt

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre