Menu

Gemaakt voor de Zweedse winter...

Meer dan klaar voor de Nederlandse!

Voorraad aanbiedingen bij Mobility Centre

Als Zweeds automerk weten we als geen ander dat de winter vraagt om comfort en veiligheid. Eigenschappen die perfect samenkomen in de Volvo XC60 Polar en de V40/V60 Nordic Editions. Deze speciale uitvoeringen zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort.

>> Doe mij een scherp voorstel op maat

En omdat we bij Volvo zo’n fan van de winter zijn, komen deze rijk uitgeruste modellen nu met een voordeel tot maar liefst € 7.000.

Winter_campagne_voorraad_aanbieding_Volvo_XC60_Polar_Polar+_proefrit_dealer_offerte_korting_showroom_prijzen_Lease_Private_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_test

>> Ontdek de Volvo XC60 Polar & Polar+ met ruim € 10.000 consumentenvoordeel

Kom langs voor een winterproof-rit

We nodigen u graag uit voor een winterproof-rit in een van deze modellen. Tijdens uw rit werken wij direct een scherp voorstel op maat voor u uit.

Profiteer van een zeer scherp inruilaanbod

En heeft u een auto om in te ruilen, dan zullen we bewijzen dat we die graag willen hebben door met een zeer scherp inruilaanbod te komen. Na uw winterproof-rit krijgt u uw eigen auto weer gewassen terug.

>>Bekijk direct onze actuele voorraad nieuwe Volvo’s

We hebben deze speciale uitvoeringen op voorraad, dus u kunt deze winter nog in een gloednieuwe Volvo rijden!

Winter_campagne_voorraad_aanbieding_Volvo_V40_Nordic_Nordic+_proefrit_dealer_offerte_korting_showroom_prijzen_Lease_Private_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

De Volvo V40 Nordic en Nordic+

EXTRA RIJK UITGERUST

De Volvo V40 Nordic is standaard uitgerust voor elke winterse uitdaging. Ervaar het veilige gevoel van City Safety, ons automatische noodremsysteem. En maak het te allen tijde behaaglijk met de elektronisch geregelde airconditioning. Daarnaast wordt de V40 Nordic geleverd met 16″ lichtmetalen velgen.

>> Maak snel een afspraak voor een winterproof-rit

Winter_campagne_voorraad_aanbieding_Volvo_V40_Cross_Country_Nordic_Nordic+_proefrit_dealer_offerte_korting_showroom_prijzen_Lease_Private_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen
Beide uitvoeringen zijn ook beschikbaar voor de Volvo V40 Cross Country

Zit er warmpjes bij!

Bij de Nordic+ uitvoering is uw Volvo V40 extra rijk uitgerust met onder andere Full LED koplampen voor uitstekend zicht op de weg, verwarmbare voorstoelen zodat u er altijd warmpjes bij zit, en parkeerverwarming die u op afstand met uw smartphone kunt bedienen, waardoor u nooit meer hoeft te krabben.

Uw voordeel kan voor de V40-modellen oplopen tot ruim € 6.000.

Winter_campagne_voorraad_aanbieding_Volvo_V60_Nordic_Nordic+_proefrit_dealer_offerte_korting_showroom_prijzen_Lease_Private_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

De Volvo S60 & V60 Nordic en Nordic+

ZWEEDS GENIETEN

Ook de Volvo S60 en V60 Nordic zijn helemaal winterproof. Voel u veilig met City Safety, ons automatische noodremsysteem. Geniet van het comfort van de Dual Zone Climate Control. Daarnaast wordt de Nordic geleverd met lichtmetalen velgen.

>> Maak snel een afspraak voor een winterproof-rit

Nieuw_Actiemodel_Volvo_S60_V60_Cross_Country_Edition_parkeerverwarming_gratis_standkachel_uitrusting_voordeel_tijdelijk_offerte_voorraad_direct_leverbaar_showroom_dealer_Mobility_Centre_7

Nooit meer krabben!

De Nordic+ is extra rijk uitgerust met onder andere Dual Xenon koplampen voor uitstekend zicht op de weg, parkeerverwarming die u op afstand met uw smartphone kunt bedienen, waardoor u nooit meer hoeft te krabben en verwarmbare voorstoelen, zodat u er altijd warmpjes bij zit.

Uw voordeel kan voor de S60 & V60-modellen oplopen tot ruim € 7.000.

Winter_campagne_voorraad_aanbieding_Volvo_V60_Cross_Country_Nordic_Nordic+_proefrit_dealer_offerte_korting_showroom_prijzen_Lease_Private_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_VlaardingenDe Nordic+ uitvoering is ook beschikbaar voor de S60 & V60 Cross Country

Zorgeloos genieten met Volvo Private Lease

U kunt uw Volvo zorgeloos leasen via Volvo Private Lease. De All Risk verzekering, wegenbelasting, 24/7 pechhulp, onderhoud en reparatie: alles is inbegrepen. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken!

Volvo V40 Nordic Private Lease vanaf € 369 p.m.
Volvo V60 Nordic Private Lease vanaf € 459 p.m.

Kom langs in onze showroom, wij vertellen u er graag alles over!

>> Doe mij een scherp voorstel op maat

V2014_5935-31-10-16KLEINER

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Voorraad aanbiedingen bij Mobility Centre

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre