Menu

In Zweden is design geen luxe, maar een manier van leven. Een levensvisie die we bij Volvo volledig omarmen. We geloven in schoonheid door eenvoud. In de perfecte lichtval waardoor u ontspant op het moment dat u instapt. En in technologie die uw leven eenvoudiger maakt.

In de Volvo 90-serie combineren we deze filosofie met 90 jaar innovatie.

Dat laten wij u graag ervaren

U krijgt van ons de Volvo V90, V90 Cross Country, S90 of XC90 een hele dag tot uw beschikking.

>> Reserveer meteen uw proefrit

Tijdelijk aanbod

Maak nog 90 dagen gebruik van het scherpe Intro Line pakket op de Volvo 90-serie. Met onder andere navigatie, smartphone integratie en 12,3″ digitaal instrumentenpaneel.

U rijdt al in een 90-serie vanaf € 47.495

>> Reserveer meteen uw proefrit op volvocars.nl/fulldaytestdrive

Boek uw proefrit

Ontdek zelf waarom de Nederlandse en internationale pers zo lovend is over de Volvo 90-serie. Test de innovatieve technologieën als Pilot Assist en het intuïtieve Sensus Touch screen.
Geniet van de strakke lijnen en de ultieme rijervaring

>> En neem vooral de tijd


Van links naar rechts: Volvo V90 – Volvo XC90 – Volvo S90 – Volvo V90 Cross Country

Hobie Kayak

Om ‘The Get Away Car’ letterlijk en figuurlijk meer lading te geven hebben wij contact gezocht met Hobie Kayak Europe. Dankzij de prettige samenwerking met Pieter Overwater zijn tijdens de Volvo V90 Cross Country showroomintroductie bij Mobility Centre ook de laatste modellen van Hobie te zien in Barendrecht & Vlaardingen.

Handsfree kajakken door middel van een trapbeweging
Voor – en achteruit schakelen met één hand
Snel en zeer stabiel door zijn rompvorm
geschikt voor jong en oud
Eenvoudig te vervoeren (informeer bij uw verkoopadviseur naar de juiste accessoires)

Wij verwelkomen u graag in onze showrooms!

Hobie Mirage Outback bij Mobility Centre Barendrecht

Volvo_V90_Cross_Country_Mobility_Centre_Barendrecht_dealer_showroom_Hobie_Mirage_Outback_Kayak_2017_accessoires_transport_drager
Modeljaar 2017 – Red Hibiscus – MirageDrive 180 – Capaciteit: 181 KG – Gewicht: 45 KG

Hobie Mirage Revolution 11 bij Mobility Centre Vlaardingen

Volvo_V90_Cross_Country_Mobility_Centre_Vlaardingen_dealer_showroom_Hobie_Mirage_Revolution_11_Kayak_2017_transport_accessoires_drager
Modeljaar 2017 – Carribbean Blue – MirageDrive 180 – Capaciteit: 125 KG – Gewicht: 37 KG

Voor meer informatie en lokale dealers neem een kijkje op www.hobie-kayak.com

Rhoon Golfcenter businessmagazine

Door: Jacques Geluk

Ontmoet de nieuwe Volvo V90 Cross Country

De nieuwe Volvo V90 Cross Country staat vanaf nu in onze showroom. Een Estate die u laat kennismaken met ultieme luxe. De rust, ruimte en het Scandinavische vakmanschap laten u de hectiek van de dag vergeten. Zodat u een vanzelfsprekende keuze kunt maken voor dingen die écht belangrijk zijn.

Dankzij de krachtige all-wheel drive en 21 cm bodemvrijheid, biedt deze Estate de perfecte balans tussen avontuur en ontspanning.

>> Reserveer hier alvast uw proefrit

Kom persoonlijk kennis maken met de Volvo V90 Cross Country

We presenteren de nieuwe Volvo V90 Cross Country als ‘The Get Away Car’ uit het jachtige dagelijkse leven. De metgezel met wie je kunt ontsnappen aan het drukke leven, als get away car waarmee je een goede balans tussen werk en vrije tijd kunt vinden.

De nieuwe Volvo V90 Cross Country staat nu bij uw Volvo dealer in Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen.

Nieuwe_Volvo_V90_Cross_Country_Showroom_proefrit_Mobility_Centre_Offcieel_dealer_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_vestiging_uitnodiging_vrijdag_maart_week_11_2017_kayak

Standaard met All-Wheel Drive

De nieuwe Volvo V90 Cross Country is standaard uitgerust met All-Wheel Drive en Hill Descent Control voor wie echt buiten de gebaande paden wil treden. En om ervoor te zorgen dat de premium all-roader weer ongeschonden het asfalt bereikt, bedraagt de bodemvrijheid 21 centimeter, zes centimeter méér dan de reguliere uitvoeringen. Verder is de auto voorzien van een beschermende bodykit met een zilverkleurige skidplate en dito diffuser.

Nieuwe_Volvo_V90_Cross_Country_Showroom_proefrit_Mobility_Centre_Offcieel_dealer_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_vestiging_uitnodiging_vrijdag_maart_week_11_2017_winter_sport_garage

Altijd in contact met de buitenwereld

Eenmaal terug in de hectiek van de stad, geniet de bestuurder van de V90 Cross Country van het extra comfort van het zachter afgestemde ‘touring’-onderstel. Hij staat ook altijd in contact met de buitenwereld dankzij de vele mogelijkheden van het uitgebreide multimediasysteem Sensus – met standaard audiostreaming via Spotify en optioneel de mogelijkheid van Apple CarPlay.

Nieuwe_Volvo_V90_Cross_Country_Showroom_proefrit_Mobility_Centre_Offcieel_dealer_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_vestiging_uitnodiging_vrijdag_maart_week_11_2017_stad_touring_Multimedia

Omvangrijke veiligheidsuitrusting standaard

De omvangrijke veiligheidsuitrusting van de V90 Cross Country bestaat onder meer uit:

– City Safety met Large Animal Detection
– Adaptive Cruise Control
– Pilot Assist II (semi-autonome rijmodus tot snelheden van 130 km/u)
– Lane Keeping Aid
– Distance Alert

Run-off Road Mitigation herkent wegsituaties en zorgt met behulp van automatische stuurcorrecties dat de V90 Cross Country niet van de weg raakt als de auto onbedoeld over de zijbelijning van de weg rijdt.

Volvo_V90_Cross_Country_Showroom_proefrit_Mobility_Centre_dealer_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_vestiging_uitnodiging_vrijdag_maart_week_11_2017_interieur_Apple_CarPlay

Lease vanaf € 849

Volvo maakte onlangs de prijzen van de nieuwe V90 Cross Country bekend. Die beginnen bij 64.195 euro voor de V90 Cross Country D4 AWD, inclusief bpm, 21% btw en de afleverkosten. All-Wheel Drive en Hill Descent Control zijn standaard, evenals een stoer en tegelijk stijlvol design dankzij de bodykit en exclusieve lichtmetalen wielen.

Het Volvo Car Leasetarief begint bij 849 euro.

De premium all-roader waarmee de Volvo 90-serie nu compleet is, is inmiddels volledig naar wens samen te stellen.

>> Wij verzorgen graag een voorstel op maat

nieuw_estate_SUV_Volvo_V90_Cross_Country_T5_T6_D4_D5_AWD_bijtelling_motoren_prijzen_prijslijst_lease_opties_foto_showroom_dealer_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_Mobility_Centre_exterieur_9

Blijf op de hoogte over de nieuwe Volvo V90 Cross Country

Als u graag op de hoogte blijft van nieuws over de nieuwe Volvo V90 Cross Country, als eerste de brochure en prijzen wilt ontvangen en een uitnodiging voor onze evenementen uiteraard niet wilt missen, meld u dan aan via onderstaande link.

>> Houd mij op de hoogte

Gerelateerde berichten

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » V90 Cross Country

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre

Occasion zoeken Gratis taxatie