Menu

De nieuwe Volvo V90

Nu bij Mobility Centre

Volvo V90 bij Mobility Centre in de showroom

De nieuwe Volvo V90 staat inmiddels bij uw Volvo-dealer in de showroom. Het standaard uitzonderlijk hoge veiligheidsniveau behoort tot een van de sterkste eigenschappen van de premium estate, evenals een krachtig Zweeds design.

U bent vanaf nu in de gelegenheid een proefrit te maken en dezelfde positieve ervaringen op te doen zoals beschreven in de vele enthousiaste reacties in de media.

>> Maak direct een afspraak voor een proefrit

Zlatan Ibrahimović

De Volvo V90 weet sinds zijn onthulling in februari de aandacht naar zich toe te trekken. Alle ogen waren gericht op de introductiecampagne met Zlatan Ibrahimović in de hoofdrol. De commercial met de topvoetballer achter het stuur, is online meer dan 9 miljoen keer bekeken. De succesvolle campagne is een eerbetoon aan de kracht van ánders denken en heeft hiermee een significante bijdrage geleverd aan de bekendheid van de V90.

Opmerkelijk hoog veiligheidsniveau

De Volvo V90 onderscheidt zich met een opmerkelijk hoog veiligheidsniveau. IntelliSafe Assist is standaard en omvat Adaptive Cruise Control, Distance Alert en de tweede generatie van de semi-autonome rijmodus Pilot Assist. Het systeem is een opmaat naar volledig autonoom rijden, functioneert tot 130 km/uur en draagt bij aan onze ‘Vision 2020’. Volvo stelt zichzelf daarbij als doel dat er vanaf het jaar 2020 geen inzittende van een nieuwe Volvo om het leven komt of zwaargewond raakt.

>> Ervaar Pilot Assist zelf

Volvo_V90_showroom_proefrit_test_foto_officieel_dealer_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_afspraak_offerte_prijzen_2016_demo_osmium_grey

2 Veiligheidsprimeurs

Een veiligheidsprimeur is dat City Safety behalve voetgangers nu ook grote dieren zoals elanden kan herkennen (Large Animal Detection). Ook Run-off Road Mitigation wordt voor het eerst toegepast. Het systeem herkent wegsituaties en zorgt met automatische stuurcorrecties dat de V90 niet van de weg raakt als de auto over de zijbelijning van de weg rijdt.

Volvo_V90_showroom_inscription_foto_officieel_dealer_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_afspraak_offerte_prijzen_2016_demo_20_velgen

Nieuw modulair platform

Ook de rijeigenschappen van de nieuwe Volvo V90 behoren tot de top in het segment, mede dankzij het nieuwe modulaire platform SPA (Scalable Product Architecture) met double wishbone voorwielophanging en PowerPulse-technologie. Dit laatste zorgt ervoor dat de V90 D5 efficiënter en sneller accelereert. PowerPulse maakt gebruik van samengeperste lucht waarmee de turbo direct kan worden opgestuwd.

>> Maak direct een afspraak voor een proefrit

Nieuwe_Volvo_V90_showroom_proefrit_test_foto_officieel_dealer_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_afspraak_offerte_prijzen_2016_demo_electric_silver_interieur

Spotify

De standaarduitrusting van de Volvo V90 is zeer compleet met onder andere het multimediasysteem Sensus dat de mogelijkheid tot Apple CarPlay én audiostreaming via Spotify biedt. Optioneel is het alom geprezen Bowers & Wilkins audiosysteem met 19 luidsprekers en 1.400 watt versterker.

Nieuwe_Volvo_V90_showroom_proefrit_test_foto_officieel_dealer_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_afspraak_offerte_prijzen_2016_demo_evenementen

Houd mij op de hoogte over de nieuwe Volvo V90

Als u graag op de hoogte blijft van nieuws over de nieuwe Volvo V90, als eerste de brochure en prijzen wilt ontvangen en een uitnodiging voor onze evenementen uiteraard niet wilt missen, meld u dan aan via onderstaand formulier.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Volvo V90 bij Mobility Centre in de showroom

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre