Mobility Centre
Sluiten

VOLVO TUNING

Meer koppel, meer power en meer rijplezier. Dat is Polestar. Omdat de motor optimalisatie vooral effect heeft in het brede middengebied van het toerenbereik, gaan inhalen en invoegen veel sneller, dus veiliger. Maakt u zich geen zorgen over de officiële fabrieksgarantie. De garantie blijft gewoon behouden als Polestar Performance Parts door de Volvo-dealer wordt gemonteerd. Dit kan niet alleen in nieuwe modellen, maar ook in heel veel bestaande Volvo’s.

>> Stel uw vraag aan één van onze Polestar Specialisten

 

Volvo PolestarBeleef de ultieme rijervaring dankzij de jarenlange ervaring van Polestar op het circuit.

 

Nergens wordt meer van een bestuurder en zijn auto gevergd dan op het racecircuit. Een rit over het circuit doet een beroep op het reactievermogen van de bestuurder onder de meest extreme omstandigheden. Op die momenten moet een auto altijd de prestaties leveren die de bestuurder van de auto op dat moment verwacht en nodig heeft om het verschil te maken. Polestar heeft met hun jarenlange ervaring in de motorsport hun kennis omgezet in oplossingen die een rit in een Volvo gebalanceerder en dynamischer maken.

0 - 100 km/h in 4.7 seconden

Met zijn 367 pk Drive-E motor en achttraps Geartronic automaat is iedere Polestar gemaakt om te preseteren.

Hij sprint van 0 naar 100 km/h in slechts 4.7 seconden en bereikt een elektronisch afgeregelde topsnelheid van 250 km/h.

>> Bekijk onze huidige voorraad

Polestar Performance Parts

Wat Polestar doet voor het motorvermogen, doen de speciale Engineered Parts voor de uitstraling van het interieur en exterieur van uw Volvo. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor úw Volvo? Neem even contact met ons op. En natuurlijk verzorgen wij ook de montage van uw Polestar Engineered Parts!

>> Maak direct een afspraak

Voor de Volvo V40, S60, V60 en XC60

De passie voor rijden leidde bij Polestar tot de lancering van de Polestar Engineered Parts productrange. Het belichaamt de Polestar-filosofie door het leveren van een gebalanceerde, energieke rijervaring in iedere situatie. Polestar Engineered Parts zijn beschikbaar voor de Volvo V40, S60, V60 en XC60.

>> Check uw parts nu

 

Polestar Performance Tuning Software

Polestar optimalisatie is leverbaar voor verschillende Volvo modellen.

  

Nu tijdelijk vanaf € 695

Een nieuwe manier om nog meer van uw Volvo te genieten!
 

Gaspedaalreactie
De gaspedaalreactie is aangepast om voor een betere feedback en acceleratie te zorgen - ideaal tijdens het inhalen of actief rijden op bochtige wegen.
 

Snellere respons
De motor en versnellingsbak zijn aangepast* om sneller te reageren wanneer de bestuurder plotseling het gaspedaal loslaat, waardoor de voorspelbaarheid en controle verbeteren.

Schakelsnelheid
De schakelsnelheid* is verhoogd, waardoor de auto sneller kan accelereren en directer op de input van de bestuurder kan reageren.

*Alleen automatische versnellingsbak

 

 

Polestar is Volvo's officieel erkende tuning partner

Uiteraard gaat Volvo zeer selectief te werk bij het kiezen van haar partners. De afdeling verantwoordelijk voor motorontwikkeling bij Volvo werkt al sinds jaren samen met de specialisten van Polestar. 

Daarbij is Polestar sinds 1996 Volvo's officiële motorsport divisie en heeft daardoor gezamenlijk duizenden kilometers specifieke wereldwijde circuitervaring opgedaan.

Mede daardoor kan met vol vertrouwen de volledige oorspronkelijke fabrieksgarantie van kracht blijven na installatie van de Polestar Volvo Tuning set. Volvo tuning focust op meer rijplezier binnen de veilige marges van de techniek, betrouwbaarheid en duurzaamheid. En niet alleen op maximaal koppel of vermogen!


>> Maak direct een afspraak in onze werkplaats

 

 

Installatie bij uw Volvo dealer

het enige juiste adres voor installatie van Volvo Tuning parts is uw Volvo dealer. De installatie neemt zo min mogelijk tijd in beslag en kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met uw eerstvolgende werkplaatsafspraak. 

 

En het grote genieten kan beginnen!

 

Volvo Tuning bij Mobility Centre

Haal meer uit uw Volvo met Volvo Tuning. Optimaliseer het vermogen zonder het verlies van garantie! Volvo ontwikkelt in samenwerking met Polestar Performance upgrades voor uw Volvo. 

 

Waarom Volvo Tuning by Polestar?

 

> Verbetert de inruilwaarde

> Een door Volvo goed gekeurd product

> Heeft geen invloed op de fabrieksgarantie van uw Volvo

> Toename van motorvermogen en driveability

> Na een voorgeschreven software upgrade blijft dit product actief
 

Er is al een tuning set vanaf € 695,- inclusief BTW en montage.

>> Maak een afspraak bij uw dichtstbijzijnde dealer