Menu

Volvo Super Sunday

Volvo Snelheidsmeter bij Tempo ’34!

Volvo Super Sunday zondag 28 mei bij Hockeyclub Tempo ’34

Zondag 28 mei was uw Volvo dealer weer te gast bij Hockeyclub R.G.H.C. Tempo ’34 aan de Zuiderparkweg  in Rotterdam. Tijdens deze Volvo Super Sunday stond de Volvo Clubbonus volop in de spotlights, want iedere nieuwe Volvo via Mobility Centre levert Tempo ’34 € 1.000 bonus op!

Bovendien werd er deze zondagmiddag in samenwerking met Sportways NL voor extra spektakel gezorgd…

Meer weten over de Volvo Clubbonus?

>> Doe mij een persoonlijk voorstel op maat

Volvo Snelheidsmeter

In samenwerking met Marvin & Miles en Sportways werd de Volvo Snelheidsmeter verzorgd. Deze opblaasbare Volvo is voorzien van een open achterklep, waar deelnemers van iedere leeftijd hun hockeyballen ‘zo hard als mogelijk’ in kunnen slaan. Een snelheidsmeter gaf vervolgens aan hoe hard deze ballen gingen.

Mobility Centre Barendrecht clubdealer Tempo ’34

Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Car Nederland, de importeur. Zij keert een bonus uit van € 1.000 aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo clubdealer. Deze dealer is clubdealer dankzij een structurele samenwerking met de betreffende hockeyclub.

Sponsorovereenkomst meer inhoud door Clubbonus

“Met de Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met ‘onze’ hockeyclub veel meer inhoud geven”, aldus Volvo dealer Mobility Centre. “Wij hebben natuurlijk belang bij een zo hoog mogelijke Volvo-dichtheid onder de leden, maar de club heeft dat belang ook!”

Mobility_Centre_Officieel_dealer_Volvo_Cars_Lubeck_11_Barendrecht_vestiging_showroom_locatie_Hockeyclub_Tempo_34_Clubbonus_Sponsoring_ondertekening_contract
Voorzitter Jan van der Zande (rechts) en penningmeester René Kist (links) van Hockeyclub R.G.H.C. Tempo ’34 en Griffin Houppermans (midden) vestigingsmanager bij Volvo-dealer Mobility Centre Barendrecht ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Clubbonus gaat niet ten koste van inruil of korting!

Want de club ontvangt € 1.000 netto bij elke nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least. Mobility Centre stelt met nadruk dat die € 1.000 betaald wordt door de importeur en dus niet ten koste gaat van eventuele inruil of korting!

Bij iedere nieuwe Volvo € 1.000 bonus voor de club

Behalve deze clubbonus van € 1.000 per nieuwe Volvo, werkt Volvo nauw samen met de Volvo ambassadeurs, de wereldtoppers. Zij, of andere hockey-internationals geven soms ook clinics. Ook de inmiddels bekende bitjes hapdagen komen voort uit de sponsoring van Volvo.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom

Mobility Centre Barendrecht is gevestigd op de Lübeck 11, vlakbij het sport complex van Tempo ’34. Wij verwelkomen u graag in onze uitgebreide showroom. Klik hier voor onze openingstijden.

Bij vragen over de Volvo Clubbonus staan wij u uiteraard graag te woord in onze vestiging in Barendrecht.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Volvo Super Sunday zondag 28 mei bij Hockeyclub Tempo ’34

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre