Mobility Centre
Barendrecht: 010 – 850 44 00
Rotterdam: 010 – 850 45 50
Vlaardingen: 010 – 850 44 50
Sluiten

VOLVO SCHADEHERSTEL

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een steentje dat van een vrachtwagen stuitert, een automobilist die even niet oplet. Het is zo gebeurd en de gevolgen kunnen groot zijn. Daarom zijn onze Volvo’s voorzien van allerlei features op het gebied van veiligheid. Voorzieningen die uw Volvo zo betrouwbaar maken, maar die ook grotendeels aan het oog zijn onttrokken. Zoals de vele airbags, SIPS, City Safety en WHIPS.

 

 

Specialistische hulp

De door Volvo opgeleide specialisten kennen alle specificaties en voorzieningen tot in elk detail. Zij werken uitsluitend met de originele Volvo-onderdelen, de originele montagematerialen en exact volgens de Volvo-voorschriften. Uw Volvo krijgt dan ook gegarandeerd zijn oorspronkelijke veiligheidsniveau terug. Bovendien krijgt u 4 jaar garantie op alle schadeherstelwerkzaamheden.

 

Ruitschade

Is uw autoruit beschadigd door bijvoorbeeld steenslag of als gevolg van een inbraak, dan zal eerst beoordeeld worden of reparatie mogelijk en verantwoord is.

 

Hiervoor gelden vaste criteria zoals de grootte en de plek van de beschadiging. Heeft uw auto ruitschade? Ga dan snel langs bij uw Volvo-dealer.

 

Volvo SMART repair

Het gebruik van uw auto brengt met zich mee dat er beschadigingen aan exterieur of interieur kunnen ontstaan. Dit kan tot ergernissen leiden, bovendien vermindert het de waarde van uw Volvo.

 

Maar de reparatie op de traditionele wijze is wellicht een reden om het herstel uit te stellen. De tijd dat u uw auto moet missen en de kosten spelen hierbij een rol. Met Volvo SMART repair (Small and Medium Area Repair Technology) hebben wij hier een oplossing voor!

 

>> Maak direct een afspraak

 

 

Volvo Garantie

Volvo staat voor veiligheid, design, milieu, en kwaliteit. Daarom geeft Volvo graag garantie op uw nieuwe Volvo maar ook op bijvoorbeeld onze accessoires en schadeherstelwerkzaamheden.

 

Op een nieuwe Volvo wordt een internationale garantie verstrekt van 24 maanden na de datum van de eerste tenaamstelling (deel 1).

 

U kunt uw Volvo dus overal ter wereld bij de officiële Volvo-dealer aanbieden voor garantiewerkzaamheden. Er geldt geen kilometerbeperking binnen de garantieperiode. Naast de uitgebreide garantie heeft uw Volvo een chassis- en carrosseriegarantie van 12 jaar.