Mobility Lease

Bij Mobility Centre bieden wij meerdere lease oplossingen. Zo kunnen wij een aanbod op maat doen voor elke situatie. 

Of u nu een éénmanszaak, een middelgrote of een grote onderneming heeft, wij hebben voor u het passende advies op het gebied van mobiliteit. Onze deskundige Accountmanager Business Sales is speciaal opgeleid om u te adviseren in zaken die voor u belangrijk zijn. Of het nu gaat om aanschaf, onderhoud, fiscale aspecten of milieu & maatschappelijk verantwoord ondernemen, u bent bij Mobility Centre aan het juiste adres.

Onze klanten gaan er terecht van uit, dat wij voldoen aan hun verwachtingen. Voor ons is dat niet voldoende. Wij streven ernaar ze te overtreffen. Wij focussen ons niet alleen op verkoop, maar ook op kostenbeheersing, kostenbesparing, flexibiliteit, duurzame mobiliteit en vooral zorgeloos rijden. Goed luisteren naar onze klanten, meedenken en het bieden van een op maat gesneden mobiliteitsplan is onze specialiteit.

Onze missie is een duurzame relatie op te bouwen en te onderhouden met onze klanten. Betrouwbaarheid, klantgerichtheid en service staan centraal, hierdoor kunnen wij de ideale partner zijn voor onze relaties.

Om u te kunnen voorzien van de beste lease oplossing bieden wij zowel financial als operational en private lease aan. 

Wilt u een gepersonaliseerd aanbod van ons ontvangen? Laat dan uw gegevens achter on het onderstaande formulier en wij nemen snel contact met u op!

Financial Lease

Bij Financial Lease financiert u het hele aankoopbedrag van uw nieuwe of gebruikte Volvo (exclusief btw). Anders dan bij Full Operational lease zorgt u bij deze leasevorm zelf voor onderhoud, verzekering, enzovoort. U draagt zelf het restwaarde risico. De maandtermijn en looptijd worden afgestemd op uw wensen en de rente ligt voor de hele looptijd vast. Daarna wordt u volledig eigenaar van uw Volvo.

Full Operational Lease

Alle diensten in één overeenkomst, inclusief alle denkbare service-elementen. Dat is Full Operational Lease. Afschrijvingen en rente, reparatie, onderhoud banden, een vervangende auto, assurantie, Volvo assistance en belastingen: dit alles is bij Full Operation Lease verwerkt in één vast maandbedrag. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Binnen ons Full Operation Lease-programma kunt u kiezen uit diverse varianten. Zo is er altijd wel een programma dat goed op uw wensen aansluit.

Met Volvo Private Lease kunt u zorgeloos genieten van uw Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een All Risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. U hoeft alleen nog zelf te tanken. Dat is wel heel veel Volvo voor uw geld.

Standaard inbegrepen

All Risk verzekerd

Via Volvo Private Lease is uw auto altijd all risk verzekerd, met een eigen risico van € 300. Maar dit is niet het enige. Zo heeft u ook de zekerheid van een ongevallen inzittendenverzekering en een rechtsbijstandsverzekering.

 

Inclusief wegenbelasting

Ook de wegenbelasting is standaard inbegrepen in het leasetarief. Daar heeft u geen omkijken meer naar.

 

Onderhoud, reparatie en vervangend vervoer

De erkende technici bij uw Volvo-dealer kennen uw auto van binnen en van buiten. Rijdt u een Volvo via Volvo Private Lease dan profiteert u van hun uitgebreide kennis en vaardigheid. Indien nodig ontvangt u na 48 uur vervangend vervoer.

 

Volvo Card

Met de Volvo Card profiteert u van talloze voordelen en exclusieve privileges, zoals Volvo Assistance en Volvo Card aanbiedingen.

 

24/7 pechhulp

Volvo Assistance is een extra service van Volvo die hulp biedt bij pech onderweg in Nederland en de andere Europese landen. Zo gaat u altijd met een gerust gevoel op weg.

 

Geen onverwachte kosten

Zowel de afleveringskosten als de verwijderingsbijdrage zijn standaard inbegrepen in het leasetarief. Zo weet u waar u aan toe bent, en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Échte vrijheid

Een abonnement is een stuk eenvoudiger dan leasen of kopen. Geen geregel, alleen maar voordelen. En alles is inbegrepen, zodat u meer tijd overhoudt voor leuke dingen. Starten, switchen, delen of stoppen? U bepaalt de richting!

Flexibiliteit

Flexibel zijn – daar gaat het om. U bepaalt zelf de duur van het abonnement en stoppen kan altijd: zonder kosten en met drie maanden opzegtermijn. De eerste 30 dagen bent u nergens toe verplicht.

Écht alles inbegrepen

Alles is inbegrepen in het maandelijkse abonnement: u hoeft alleen te tanken. Geen extra kosten, geen aanbetaling, geen gedoe.

Personaliseer uw Volvo

Kies uw auto en stel hem zelf samen. Welke u ook kiest, ze zijn allemaal zeer rijk uitgerust.

Neem contact op

Telefoon: 010 - 850 45 00
E-mail: info@mobilitycentre.nl

Adres:

Hoofdweg 137, Rotterdam

Lübeck 11, Barendrecht

Nettenboetsterstraat 7, Vlaardingen

Plan hier uw showroom afspraak. Zo weet u zeker dat wij direct tijd voor u hebben. 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van belangrijke nieuwberichten en aanbiedingen.

Vestigingen

Mobility Centre Rotterdam
Hoofdweg 137
3067GD ROTTERDAM

Mobility Centre Barendrecht
Lübeck 11
2993LK BARENDRECHT

Mobility Centre Vlaardingen
Nettenboetsterstraat 7
3133EP VLAARDINGEN

Volvo Studio Rotterdam
Meent 96
3011JR ROTTERDAM

V60 Momentum advantage

549,- p/m

Wilt u proefrijden of meer informatie ontvangen? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op. 

Inruilwaarde bepalen

Laat hier uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.     Stel een vraag

    Stel hier uw vraag en uw komen hier zo snel mogelijk bij u op terug.