Mobility Centre
Sluiten

VOLVO LAKBEHANDELING

Producten die autolak beschermen bestaan al jaren. Toch hebben zelfs de verbeterde versies van deze bestaande lakbeschermers nieuwe technologieën voor effectief en langdurig resultaat niet kunnen bijhouden.

 

 

Innovatieve lakbescherming

Dat gaat nu veranderen dankzij de introductie van Williams lakbeschermingproducten: de nieuwste generatie lakbescherming. Williams lakbeschermingsproducten zijn uitvoerig getest. Laboratorium- en marktonderzoeken wijzen uit dat zowel klanten als het milieu profijt hebben van onze innovatieve lakbeschermers. Dankzij de unieke samenstelling zijn de producten zeer duurzaam en geven de auto naast een schitterende glans, een solide bescherming. De unieke eigenschappen van de producten zorgen dat de auto minder vaak gewassen hoeft te worden, wat – dankzij de besparing in water, energie en chemicaliën – gunstig is voor het milieu.

 

Williams Ceramic Coat

Nieuwste generatie beschermingsmiddelen (lak, glas, lichtmetalen velgen en bekleding) bieden het interieur en exterieur de beste bescherming.

> Biedt dankzij uitzonderlijke slijtvastheid bescherming tegen de meest agressieve weers- en wegomstandigheden

> Beschermt tegen dierlijke resten*, oplosmiddelen, zonlicht, zure regen, boomhars, spatten en vlekken

> Zorgt dat de auto er langer schoon blijft uitzien

> Vergemakkelijkt het verwijderen van vuil en vet

> 5 jaar** garantie

 

>> Laat uw auto glanzen en maak een afspraak

 

 

Garantie

Op Williams Ceramic Coat wordt 5 jaar** garantie verleend. Het enige dat u hoeft te doen is de auto onderhouden volgens de voorschriften in het instructieboek. Het product hoeft niet binnen vijf jaar opnieuw aangebracht of bijgewerkt te worden (tenzij de auto beschadigd is geraakt of nadat lakwerk wordt bijgewerkt). De garantie wordt geactiveerd met behulp van een unieke code die in de verpakking staat vermeld (om claims in behandeling te kunnen nemen dient Williams Ceramic Coat geregistreerd te worden).

 

Belangrijkste eigenschappen:

> Product heeft de volledige steun van het Williams Racing Team

> Keramische bescherming voor lakwerk en lichtmetalen velgen

> Interieurbescherming voor stoffen of lederen bekleding

> Langdurige bescherming zonder speciale cleaners

> Aftercare-pakket verkrijgbaar