Mobility Centre
Sluiten

VOLVO JAARBEURT

Goed onderhoud aan uw Volvo zorgt voor optimale prestaties van uw Volvo. Daarnaast voorkomt dit ook hoge en onnodige reparatiekosten. Speciaal voor de Volvo rijder biedt Mobility Centre de Volvo jaarbeurt waarbij uw auto aan een zeer uitgebreide inspectie wordt onderworpen.

 

Uitgebreide onderhoudsbeurt inclusief Volvo Assistance

Als officieel Volvo dealer bieden wij deze service aan met originele Volvo onderdelen. Daarnaast beschikken wij over jarenlange ervaring in Volvo onderhoud en service zodat deze Volvo jaarbeurt altijd vakkundig en professioneel gebeurt!

 

De uitgebreide Volvo jaarbeurt wordt u aangeboden vanaf € 249

 

>> Maak direct een afspraak

 

 

Wat is de Volvo Jaarbeurt?

Tijdens de Volvo jaarbeurt wordt uw Volvo onderworpen aan een zeer uitgebreide inspectie volledig op uw type Volvo gericht.

 

Wat wordt er onder andere gedaan tijdens een Volvo Jaarbeurt?

> Volledige controle van uw Volvo aan de hand van een uitgebreide checklist

> Inspectie van uw Volvo op basis van de Volvo Veiligheidsconditiecheck

> Verversing van de olie en vervanging van het oliefilter

> Software en Volvo Systeem update

> Volvo Assistance

 

De Volvo jaarbeurt zorgt ervoor dat uw Volvo in optimale staat blijft en dat u nog vele veilige kilometers kunt genieten van uw Volvo!

 

Volvo Card

Ook wanneer uw Volvo ouder is dan 4 jaar en u jaarlijks minder dan 20.000 kilometer rijdt is structureel onderhoud van belang om uw Volvo in topconditie te houden. Jaarlijks onderhoud is bovendien essentieel voor het behoud van uw Volvo Card. Neem daarom gerust eens contact op voor een advies op maat.

 

Volvo Assistance

Bij de Volvo jaarbeurt profiteert u bovendien van een jaar lang Volvo Assistance inclusief wegenhulp in heel Europa! Meer info over Volvo Assistance vindt u in onze brochure.

 

>> Volvo Assistance en Card brochure

 

 

Snelle en professionele hulp in binnen- en buitenland

Pech of een ongeluk(je) zit in een klein hoekje en het is uiteraard vervelend als dit in het buitenland gebeurt. Met Volvo Assistance bent u verzekerd van snelle professionele service en/of vervangend vervoer.

 

Gratis verlenging

Wanneer u kiest voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt bij Mobility Centre wordt Volvo Assistance en het behoud van uw Volvo Card kosteloos verlengd!