Mobility Centre
Sluiten

VOLVO AIRCO SERVICE

Niemand kijkt er naar uit om in een warme auto te stappen of lange autoritten te maken in zinderende hitte. Met onze gratis airco-check kunt u het perfecte interieurklimaat van uw Volvo garanderen. Ervaren Volvo monteurs controleren of alles naar behoren werkt. Ook kunnen wij eventuele problemen verhelpen of kunt u het complete systeem laten reinigen. U geeft uw auto een opfrisser zodat u in alle comfort van alle seizoenen kunt genieten.

 

 

Gratis Aircocheck

Onze ervaren Volvo monteurs testen de werking van de airco in uw Volvo in circa 15 minuten. Met deze gratis check voor uw Volvo, kunt u voorkomen dat eventuele kleine mankementen kostbare reparaties worden. Bovendien bent u verzekerd van frisse lucht wanneer u die het meest nodig hebt.

 

Diagnose en Reparatie AC

Bij aircoproblemen voeren we een diagnose en een eventuele reparatie uit. We meten de druk, testen op lekkage, vullen koelmiddel bij (of tappen een teveel af) en repareren of vervangen onderdelen, zoals de ontvanger/droger, de condensor of de compressor.

 

Geurbehandeling

Om bacteriegroei in de airco tegen te gaan die tot muffe onaangename geurtjes kan leiden, reinigen we het systeem voor u met de AirCo-Clean technologie op basis van ultrasone verneveling. De reiniging die in 20 minuten voltooid is, geeft de hele passagiersruimte een opfrisser.

 

>> Plan hier uw afspraak