Mobility Centre
Sluiten

VESTIGINGEN

Kom langs in een van onze showrooms. U heeft de keuze uit onze vestiging in Barendrecht, Vlaardingen of Rotterdam. Ook voor onderhoud bent u hier welkom.

 

 

Volvo Barendrecht - Mobility Centre

In onze Volvo showroom in Barendrecht kunt u terecht voor zowel nieuwe Volvo modellen, Volvo occasions in Barendrecht, werkplaats afspraken en ook de zakelijke rijder is bij ons aan het goede adres. Wij hebben een ruim aanbod nieuwe Volvo’s die u kunt bewonderen en waar u een proefrit in kunt maken. Bovendien kunt u ons ruime aanbod occasions natuurlijk ook komen bewonderen en testen. In onze werkplaats werken enkel zeer goed opgeleide medewerkers die ervoor zorgen dat u altijd veilig de weg op kan met uw Volvo.

 

Vanuit onze vestiging in Barendrecht zijn wij ook verantwoordelijk voor alle nieuwe en gebruikte Volvo modellen die in Ridderkerk, Slikkerveer, Bolnes, Rijsoord, Heerjansdam, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet en Pernis worden geleverd.

 

Wij heten u van harte welkom in onze vestiging Barendrecht.

Ruud Bouman, Aug 21, 2017

Zonder uitzondering vriendelijk en klantgericht. Aan alles wordt gedacht en alles wordt geregeld. Volvo Cars Barendrecht zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. En als het dan een keer tegenzit, kun je in een flex kantoortje werken terwijl je wacht, met free WiFi. Eens een geslaagde customer experience ervaren? Hier moet je zijn.

Hans Langeweg, Jul 4, 2017

Zoals gebruikelijk werd ik bij de receptie vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. De vooraf kenbaar gemaakte euvels waren keurig verwoord en de onderhoudsbeurt is heel goed uitgevoerd. Je hebt echt het gevoel een welkome klant te zijn.

Alvar Meijer, Jun 12, 2017

90.000 km-beurt voor de V60 D4 laten uitvoeren in Barendrecht. Vervangend vervoer uitstekend geregeld. Communicatie super: correct en prettig te woord gestaan. heb duidelijke uitleg gekregen over wat er allemaal gedaan was. Er werd gevraagd of mijn auto door de wasstraat mocht, wat ik prima vond. Ik was verrast dat ze ook het interieur gestofzuigd hadden! Helemaal super!

 

Volvo Rotterdam – Mobility Centre

In Rotterdam Noord is één van de vestigingen van Mobility Centre de Jong. Wij zijn gevestigd aan de Hoofdweg 137, waar u bij ons terecht kan voor alles betreffende Volvo. U vindt hier een uitgebreide showroom met zowel nieuwe als gebruikte Volvo modellen. Onze medewerkers zijn zeer gespecialiseerd en houden hun kennis bij door diverse cursussen en trainingen te volgen. Bij Mobility Centre Rotterdam kunt u ook terecht voor het onderhoud van uw Volvo. Via onze werkplaatsmodule kunt u een werkplaatsafspraak maken, wij zijn u graag van dienst.

 

Vanuit onze vestiging in Rotterdam zijn wij ook verantwoordelijk voor alle nieuwe en gebruikte Volvo modellen die in Hillegersberg, Kralingen, Schiebroek, Overschie, Rotterdam-Nesselande, Zevenhuizen, Bergschenhoek, Nieuwerkerk aan de IJssel, Ouderkerk aan de IJssel, Capelle aan de IJssel, Krimpen aan de IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Rotterdam worden geleverd.

 

U bent van harte welkom in onze vestiging in Rotterdam.


 

Kamil Wojciechowicz, Sep 6, 2017

Zeer vriendelijk bediend en zeer vakkundig. Bij andere garages geweest met een foutmelding van een auto, die konden de diagnose niet stellen en hebben zelfs 2 onnodige reparaties uitgevoerd. Hier meteen het probleem gevonden, voor een goede prijs reparatie. Nadien nog klein probleem wat gratis verholpen is.

Adriaan Vuik, Sep 4, 2017

Makkelijk digitaal een afspraak gepland. Op de afspraak vriendelijk geholpen en na een bakje koffie en de krant was de auto weer klaar. Bedankt voor de service!

Maurits Golüke, Aug 25, 2017

Zeer nette en correcte Volvo dealer met net dat beetje extra service

 

Volvo Vlaardingen – Mobility Centre

In Vlaardingen kunt u één van de vestigingen van Mobility Centre vinden. Gevestigd aan de Nettenboetsterstraat 7 proberen wij u zo goedmogelijk van dienst te zijn. U kunt bij ons een ruime voorraad gebruikte Volvo in Vlaardingen modellen bekijken. Uiteraard hebben wij ook diverse uitvoeringen van de nieuwe Volvo modellen in de showroom staan. Wilt u een nieuwe Volvo voelen dan kunt u bij ons uiteraard terecht voor een proefrit. Onze goed opgeleide medewerkers helpen u graag!

 

Heeft uw Volvo een onderhoudsbeurt nodig of is reparatie vereist? Onze werkplaatsmedewerkers staan voor u klaar! Vanuit onze vestiging in Vlaardingen zijn wij ook verantwoordelijk voor alle nieuwe en gebruikte Volvo modellen die in Maasland, Maassluis, Schiedam, Kethel en Vlaardingen worden geleverd.

 

Komt u gerust eens langs bij onze vestiging in Vlaardingen, wij staan voor u klaar.

Jan van Kleeff, Jul 24, 2017

Dinsdag 21-03-2017 mijn Volvo s40 uit 2001 naar Wilhelminagarage Vlaardingen gebracht voor groot onderhoud. Erbij vermeld dat de auto met de vakantie gaat rondrijden naar en in Noorwegen. Zoals gebruikelijk uitstekende service en geen onnodige kosten. Auto is volledig nagekeken, grote beurt en APK. Ik rij al decennia lang Volvo en dat bevalt me tot nog toe prima. Ook deze reis heb ik het volste vertrouwen in een goed verloop van mijn reis door noord Europa. Met dank aan Wilhelminagarage Vlaardingen met een team dat staat voor kwaliteit en service. Mvg. J v Kleeff. Maandag 24-07-2017 Inmiddels met vakantie naar Noorwegen geweest. De reis is naar volle tevredenheid verlopen. 4000 kilometer gereden en geen enkel probleem ondervonden. de wagen heeft zich ondanks zijn 16 jaren prima gehouden, dit mede door het uitstekende onderhoud van Wilhelmina garage. bij terugkeer even op de brug geweest voor een controle waar geen problemen geconstateerd konden worden. Heren, bedankt.

Dick van den Bergh, Jul 7, 2017

Mijn XC60 moest voor 4 nieuwe banden naar de garage. Eerst offerte gevraagd. Afspraak al op korte termijn ingepland. De afhandeling in de garage was perfekt. De monteurs in mijn garage zijn ter zake kundig. Vriendelijk en weten wat ze doen. Hebben alle aandacht voor jouw auto. Nemen de tijd voor de wissel, het uitbalanceren en uitlijnen en controleren alles. Ik ben meer dan tevreden. Hier krijg je nog het gevoel dat je klant bent.

Aad Smits, Jul 6, 2017

Aan de desk weet men al gelijk wie en waarvoor je komt. Koffie smaakt heerliijk. En je kan de wifi van mMobility centre gratis gebruiken. Herstel was zo gebeurd. En al snel kon ik de terugtocht beginnen.