Menu

Polestar Performance

Limited Editions & Performance Parts

Polestar combineert twintig jaar autosport ervaring met de nieuwste technologie om een opwindende dagelijkse rijervaring te bieden.

>> Vraag een proefrit aan

0 – 100 km/uur in 4,7 seconden

Met zijn 367 pk sterke Drive-E motor en achttraps Geartronic automaat is elke Polestar gemaakt om te presteren. Hij sprint van 0 naar 100 km/h in slechts 4,7 seconden en haalt een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/u.

Volvo_V60_Polestar_Edition_Performance_Tuning_Software_Interieur_Styling_Parts_Accessoires_dealer_showroom_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_VlaardingenVolvo_V60_Polestar_Edition_Performance_Tuning_Software_Wheels_Intake_Exhaust_Styling_Parts_Accessoires_dealer_showroom_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

Deze supersnelle Limited Edition is vanaf nu verkrijgbaar

>> Bekijk direct onze huidige voorraad

Polestar Performance Parts

Om u nog meer rijplezier te geven, presenteert Polestar een exclusieve reeks sportieve producten: de Polestar Performance Parts. Deze accessoires zijn samen met Volvo ontwikkeld en getest om aan de hoogste eisen te voldoen.

Volvo_V40_S60_XC60_Polestar_Racing_Performance_Tuning_Software_Wheels_Exhaust_Muffler_Styling_Parts_Accessoires_dealer_showroom_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

Voor de Volvo V40, S60, V60 en XC60

Mobility Centre levert onder andere chassisonderdelen, velgen en banden, in- en uitlaat, en exterieur- en interieuronderdelen voor de Volvo V40, S60, V60 en XC60.

>> Doe mij een voorstel op maat

Volvo_V40_S60_XC60_Polestar_Racing_Performance_Tuning_Software_Wheels_Intake_Exhaust_Styling_Parts_Accessoires_dealer_showroom_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

Polestar Performance Tuning Software

Daarnaast is er voor diverse Volvo-modellen een Polestar-vermogensoptimalisatie leverbaar.

>> Combineer het met uw eerstvolgende werkplaatsafspraak

Volvo_XC90_T8_Polestar_Edition_Performance_Twin_Engine_Tuning_Software_Parts_Accessoires_dealer_showroom_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_VlaardingenVolvo_Polestar_Edition_Performance_Engine_Tuning_Software_Wheels_Intake_Exhaust_Styling_Parts_Accessoires_dealer_showroom_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

Haal meer uit uw Volvo met behoud van de fabrieksgarantie!
Nu vanaf € 795

De nieuwe manier om nog meer van uw Volvo te genieten!

Natuurlijk levert uw Volvo voldoende vermogen om snel te kunnen inhalen en veilig te rijden. Toch is er nu een veilige manier om te genieten van nog meer rijplezier. Door het vermogen verder te optimaliseren met een Volvo-tuningset. Deze geavanceerde motorsoftware is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Polestar, de tuning-partner van Volvo.

Met een Volvo-tuningset verhoogt u de reactiesnelheid van de motor aanzienlijk. Met als gevolg: meer vermogen, meer koppel, meer rijplezier. Gegarandeerd! Het bijzondere van een Volvo-tuningset is ook dat de fabriekscijfers voor brandstofverbruik en CO2-emissie bij gelijkblijvend rijgedrag niet hoger worden!

Polestar is de geautoriseerde tuning-partner van Volvo

Vanzelfsprekend is Volvo zeer selectief bij de keuze van haar partners. De afdeling die bij Volvo verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van motoren werkt al jaren samen met de specialisten van Polestar. Bovendien is Polestar sinds 1996 ‘partner in racing’ van Volvo en kan daarom bogen op duizenden kilometers specifieke know-how op de mondiale racebanen.

Ook daarom blijven alle originele fabrieksgaranties onverkort van kracht bij installatie van een Volvo-tuningset. Volvo-tuning richt zich op verhoging van uw rijplezier binnen de veilige marges van techniek, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dus niet uitsluitend op een zo hoog mogelijk koppel of vermogen!
Maak direct uw werkplaatsafspraak

Installatie bij uw Volvo-dealer

Het enige juiste adres voor de installatie van een Volvo-tuningset is uw Volvo-dealer. De installatie kost niet veel tijd en kan moeiteloos worden ingepast in de volgende servicebeurt. De consumentenprijs bedraagt € 795 inclusief installatie en btw.

Er is al een Volvo tuning-set vanaf € 795

En het grote genieten kan beginnen!

Meer informatie vindt u op www.polestar.se en op www.volvocars.nl

Volvo Tuning bij Mobility Centre

Haal meer uit uw Volvo met Volvo Tuning. Optimaliseer het vermogen zonder verlies van garantie! Volvo ontwikkelt in samenwerking met Polestar Performance upgrades voor uw Volvo.

Waarom Volvo Tuning?

* Een door Volvo goedgekeurd product
* Verhoging van het motorvermogen en het rijgenot
* Heeft geen invloed op de Volvo fabrieksgarantie
* Verhoogt de restwaarde
* Ook na upgrade van software blijft dit product actief en wordt niet gewijzigd door de nieuwe software
€ 795,-
Inclusief BTW en montage

Maak een afspraak

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Services » Volvo Tuning

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre