Menu

Eigenaren van oudere Volvo’s kunnen veel onderdelen bestellen via de Volvo-dealer. Deze onderdelen waarborgen de oorspronkelijke kwaliteit, ondanks dat sommige onderdelen niet meer in de oorspronkelijke kwaliteit te leveren zijn door kwaliteitsverbeteringen. Zo is natuurlijk rubber vervangen door synthetisch rubber, dat een hogere weerstand heeft tegen olie & UV-stralen.

Als het gaan om de carrosseriedelen, het chassis & motoronderdelen, is het van vitaal belang dat de toleranties ongewijzigd blijven. Daarom prefereert Volvo de oorspronkelijke leveranciers.

Volvo Classic Parts

Toch kan het voorkomen dat voor de echte “Classic Volvo’s” uw Volvo-dealer de onderdelen niet meer kan leveren. In die gevallen kunt u voor de meeste Volvo-modellen deze onderdelen rechtstreeks bestellen via “Classic Parts”. Classic Parts is een onderneming die gelieerd is aan Volvo en die de rechten heeft overgenomen om deze onderdelen direct bij de oorspronkelijke leveranciers te kunnen bestellen.

Voor meer informatie verwijzen wij uw graag naar de Engelstalige website.

Volvo Accessoires

Volvo heeft een assortiment accessoires ontwikkeld die de uitstraling van uw Volvo versterken en zich elke dag in alle opzichten bewijzen. Neem onze kinderzitjes: ongekend veilig. Of neem onze Pack & Load accessoires, ideaal voor het vervoer van uw sportuitrusting, huisdieren en andere lading. Upgrade uw Volvo en maak ‘m uniek, net als u zelf.

Accessoire website

Maak van uw Volvo uw eigen Volvo. De uitgebreide accessoire website toont u extra’s voor alle Volvo modellen vanaf 1990. Neem contact op met uw Volvo-dealer voor meer informatie over prijzen en montage.

Naar de accessoire website

Maak een afspraak

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Services » Volvo Onderdelen bestellen

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre