Menu

De persoonlijke aanpak in leasen

Volvo is meer dan een unieke en comfortabele auto met klasse. Ook bij alles rondom uw Volvo is sprake van de betrouwbaarheid en de veiligheid die u van Volvo bent gewend. Zoals onze leaseproducten; goed geregeld en afgestemd op de wensen van de zakelijke rijder. Bedrijfszeker, persoonlijk en betrouwbaar. Net als uw Volvo.

Volvo Car Lease begrijpt heel goed dat u van Volvo niet alleen extra rijplezier verwacht maar ook extra flexibiliteit bij de invulling van uw leasecontract. Terecht. U rijdt niet voor niets Volvo. Volvo Car Lease is uw one-stop-shopping leasepartner. Service, gemak en flexibiliteit standaard in uw leaseconstructie.

Financieringsmogelijkheden met bewegingsvrijheid

Iedere Volvo-rijder kent dat gevoel: een nieuwe Volvo die u zit als een maatpak. Met z’n comfort, doordacht Zweeds design en ultieme veiligheid. Waarom zou u aan de financiering van uw nieuwe auto niet dezelfde hoge eisen stellen? Daarom is er Volvo Car Finance met financieringsproducten exclusief voor Volvo-rijders. Profiteer van meer flexibiliteit, meer helderheid en scherpe tarieven.

Financieringsvormen

Volvo Car Finance kent de volgende vier financieringsvormen:

Huurkoop
Volvo investeringsplan
Flex Finance
Financial Lease

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Services » Volvo Leasen

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre