Menu

Support Club Event

Vrijdag 17 maart 18:00 uur – Clubhuis RGHC Tempo ’34

Hidde Turkstra te gast bij Event Tempo ’34

Een klinkende naam voor het eerste Tempo Support Club evenement in de nieuwe vorm; op vrijdag 17 maart zal 44-voudig hockeyinternational Hidde Turkstra een lezing geven betreffende tophockey in relatie tot het bedrijfsleven.

Clubleden en sponsoren worden vanaf 18:00 uur verwacht in het clubhuis van RGHC Tempo ’34 aan de Zuiderparkweg 602, 3085BW te Rotterdam.

Hidde_Turkstra_vrijdag_17_maart_bij_RGHC_Tempo_34_Support_Club_Event_Sponsorbijeenkomst_Mobility_Centre_Officieel_dealer_Volvo_Barendrecht_groot

Biografie

De grote verdediger met een lange reach en een mooie flat pass debuteerde op 5 juni 2013 bij het Nederlands Elftal en speelde niet veel later de HWL in zijn stad Rotterdam. Speelde zijn jeugd bij Rotterdam, ging daarna naar Victoria en ging vervolgens weer terug naar Rotterdam waarmee hij landskampioen werd in 2012-2013. Hidde is afgestudeerd in Commerciële Economie en woont in Rotterdam.

Palmares

Landskampioenschap, 2013, HC Rotterdam
Interlanddebuut, 2013, tegen Australië
Europees kampioenschap, 2015, Goud, Londen
Olympische Spelen, 2016, vierde plaats, Rio de Janeiro

Einde interlandcarrière

Rotterdam-verdediger Hidde Turkstra (28) stopt bij Oranje. Hij verkiest zijn maatschappelijke carrière en een traineeship bij DHL boven een nieuw traject bij het Nederlands Elftal. De laatbloeier – die op z’n 25ste debuteerde in Oranje – kan terugkijken op een korte maar flitsende internationale carrière. ‘Nu overheerst de trots’.

Mobility_Centre_Volvo_Hockey_Clubbonus_1000_Hockeyclub_sponsor_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_Schiedam_Victoria_Spirit_Tempo_Naomi_van_As_2017

Mobility Centre Barendrecht clubdealer Tempo ’34

Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Car Nederland, de importeur. Zij keert een bonus uit van € 1.000 aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo clubdealer. Deze dealer is clubdealer dankzij een structurele samenwerking met de betreffende hockeyclub.

Sponsorovereenkomst meer inhoud door Clubbonus

“Met de Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met ‘onze’ hockeyclub veel meer inhoud geven”, aldus Volvo dealer Mobility Centre. “Wij hebben natuurlijk belang bij een zo hoog mogelijke Volvo-dichtheid onder de leden, maar de club heeft dat belang ook!”

Mobility_Centre_Officieel_dealer_Volvo_Cars_Lubeck_11_Barendrecht_vestiging_showroom_locatie_Hockeyclub_Tempo_34_Clubbonus_Sponsoring_ondertekening_contract
Voorzitter Jan van der Zande (rechts) en penningmeester René Kist (links) van Hockeyclub R.G.H.C. Tempo ’34 en Griffin Houppermans (midden) vestigingsmanager bij Volvo-dealer Mobility Centre Barendrecht ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Clubbonus gaat niet ten koste van inruil of korting!

Want de club ontvangt € 1.000 netto bij elke nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least. Mobility stelt met nadruk dat die € 1.000 betaald wordt door de importeur en dus niet ten koste gaat van eventuele inruil of korting!

Bij iedere nieuwe Volvo € 1.000 bonus voor de club

Behalve deze clubbonus van € 1.000 per nieuwe Volvo, werkt Volvo nauw samen met de Volvo ambassadeurs, de wereldtoppers. Zij, of andere hockey-internationals geven soms ook clinics. Ook de inmiddels bekende bitjes hapdagen komen voort uit de sponsoring van Volvo.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom

Mobility Centre Barendrecht is gevestigd op de Lübeck 11, vlakbij het sport complex van Tempo ’34. Wij verwelkomen u graag in onze uitgebreide showroom. Klik hier voor onze openingstijden. De samenwerking zal de komende jaren veelvuldig onder de aandacht worden gebracht bij leden van Tempo ’34.

Bij vragen over de Volvo Clubbonus staan wij u uiteraard graag te woord in onze vestiging in Barendrecht.

 

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Hidde Turkstra te gast bij Event Tempo ’34

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre