Mobility Centre
Sluiten

OVER MOBILITY CENTRE

Officieel dealer Volvo Cars met vestigingen in Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen.

 

Missie

Onze drijfveer is het leven van mensen eenvoudiger te maken en tegelijkertijd ons engagement op het vlak van veiligheid en milieu te versterken.

 

0-559889ac-845c-45dc-b93f-6c60e14a1c411l0a0033vlaardingenvolvo

 

Officieel dealer Volvo Cars

Mobility Centre is officieel dealer Volvo Cars voor het zuidwesten van Nederland met vestigingen in Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen. Bij Mobility Centre vindt u het grootste aanbod van topklasse Volvo Selekt Occasions; van de Volvo C30 tot aan de Volvo S40, V40, V40 Cross Country, V50, S60, S60 Cross Country, V60, V60 Cross Country, XC60, C70, V70, XC70, S80, S90, V90, V90 Cross Country en XC90.

 

Naast de verkoop en service van de nieuwste Volvo modellen hebben wij ook ruime ervaring op het gebied van onderhoud aan Volvo’s met oudere bouwjaren. In 2016 is Mobility Centre wederom door de BOVAG gecertificeerd als ‘Erkend Duurzaam’ dankzij haar duurzame bedrijfsvoering op het gebied van communicatie, financiën, inkoop, verkoop en personeel. Ons team bestaat uit ruim zestig Volvo specialisten, ieder uniek op zijn of haar vakgebied. Specialisme en passie voor Volvo staat bij Mobility Centre hoog in het vaandel.

 

Wij voeren het officiële Volvo Selekt Occasion-label wat betekent dat wij ook op het gebied van (Jong) gebruikte Volvo’s de hoogste kwaliteit en service leveren. Wij zijn elke dag telefonisch bereikbaar voor informatie of vragen. Daarnaast zijn we buiten kantooruren via onze website www.mobilitycentre.nl en Social Media (Facebook, Twitter & LinkedIn) bereikbaar.

 

Graag tot ziens in Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen!