Menu

Volvo onderhoud volgens service indicatie

Profiteer niet alleen van de expertise van onze technici maar ook van een jaar lang gratis 24/7 wegenhulp.

Waarom in onderhoud bij uw Volvo dealer?

Uw Volvo geeft u niet zomaar aan iedereen uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij al onze dealers werken speciaal opgeleide technici die iedere Volvo, van jong tot klassiek, met passie en toewijding behandelen. Of u nu komt voor een onderhoudsbeurt, voor een aircocheck of voor het wegwerken van een deukje.

Onze technici werken volgens de meest recente fabrieksinstructies en met originele onderdelen aan het onderhoud van uw auto. Bovendien zijn alle vervangingsonderdelen gegarandeerd van dezelfde kwaliteit als uw eigen Volvo.

Vijf belangrijke redenen om voor uw Volvo-dealer te kiezen:

Expertise van onze Volvo-technici

Onze dealers kennen uw Volvo van binnen en buiten. U kunt altijd bij ze terecht. Voor een vraag, voor regulier onderhoud of voor Volvo accessoires. Bovendien zijn onze technici opgeleid om elk mogelijk probleem op te lossen met behulp van de door Volvo ontwikkelde diagnoseapparatuur.

Originele Volvo onderdelen

Van de distributieriem tot het lampje van het linkerachterknipperlicht. Alle onderdelen die we vervangen in uw Volvo, zijn van Volvo. Stuk voor stuk ontworpen, getest en gefabriceerd onder de Volvo-normen. Bovendien ontvangt u 1 jaar garantie op alle onderdelen en werkzaamheden.

Transparante onderhoudsprijzen

Inzicht en transparantie staan bij Volvo voorop. Daarom geven wij u graag bij onze werkplaatsreceptie direct inzicht in de adviesprijzen voor het onderhoud van uw Volvo.

Een jaar lang 24/7 wegenhulp in heel Europa

Een jaar lang gratis Volvo Assistance, onze Europese wegenhulp, ter waarde van € 100. In geval van pech, een lekke band of verkeerd getankte brandstof kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag een beroep op ons doen. Zo gaat u altijd met een zeker gevoel op reis. Bovendien krijgt u de Volvo Card inclusief het bijbehorende privilegeprogramma.

Gratis software-update voor uw Volvo

Volvo werkt continu aan de verbetering van alle software in onze auto’s. Bij elke servicebeurt krijgt het computernetwerk, het motormanagement en de automatische versnellingsbak van uw Volvo gratis de nieuwste software update. Zo presteert uw Volvo steeds state-of-the-art.

Maak een afspraak

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Onderhoud » Onderhoud volgens service indicatie

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre