Menu

Banden wisselen & opslag bij uw Volvo dealer

Mobility Centre Tyre Centre in Rotterdam, Barendrecht & Vlaardingen

Bandenwissel tijdens onderhoud aan uw Volvo

De bladeren zijn gevallen en de nachten worden flink kouder. We weten niet hoe het bij u is, maar wij hebben de open haard weer aan én we hebben onze zomerbanden omgewisseld voor de winterbanden.

>> Maak direct een werkplaatsafspraak

De herfst is de ideale periode om uw Volvo weer te voorzien van winterbanden

Niet alleen omdat het vies, nat én glad op de weg is, maar de temperatuur daalt ‘s avonds weer geregeld onder de 10o C. Onder die temperatuur zijn winterbanden de meest veilige optie. In Zweden zijn ze al jaren verplicht, hier kunt u zelf kiezen voor die veiligheid. We kunnen het u van harte aanbevelen.

Ontvang gratis een winterse verrassing!

Komt u nu langs voor een onderhoudsbeurt en laat u dan meteen uw winterbanden monteren, dan bent u de grootste drukte voor en ontvangt u gratis een winterse verrassing van ons!

Winterbanden_wisselen_onderhoudsbeurt_afspraak_werkplaats_service_advies_herfst_veiligheid_verplicht_garage_offcieel_dealer_Volvo_Mobility_Centre_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

Nog geen winterbanden?

Twijfelt u al enige tijd om winterbanden aan te schaffen of bent u er eerder nog niet aan toegekomen? Dan is nu het moment aangebroken om ook in de winter veilig op pad te gaan met uw Volvo.

>> Klik hier voor uw offerte op (banden)maat

We doen u graag een winterwel voorstel!

Wij doen u graag een zeer scherp aanbod, het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens in te vullen en u ontvangt van ons een messcherp aanbod.

Mobility_Centre_Tyre_Centre_Volvo_banden_zomerbanden_winterbanden_bandenspecialist_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_kop

BANDEN WISSELEN & OPSLAG

Topservice voor een scherpe prijs

Voortaan kunt u op één adres terecht voor advies, aanschaf en onderhoud van uw banden.

We horen u denken: voor mijn banden naar de Volvo-dealer, is dat niet duur? Dat is precies de reden waarom we afzonderlijk Mobility Centre Tyre Centre zijn begonnen.

Onze vestigingen in Barendrecht, Rotterdam en Vlaardingen profiteren van gezamenlijke inkoop voor de hele regio. Zo kunnen we u de beste prijs bieden voor niet zomaar willekeurige banden, maar banden die perfect zijn afgestemd op uw type Volvo en uw rijgedrag.

Maak meteen een vrijblijvende afspraak voor een bandencheck bij uw Mobility Centre vestiging:

Maak een afspraak

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Onderhoud » Banden wisselen & opslag

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre