Menu

Originele Volvo onderdelen

Zo blijft uw Volvo 100% Volvo

Originele Volvo Onderdelen

Van de distributieriem tot het lampje van het linkerachterknipperlicht. Alle onderdelen die we vervangen in uw Volvo, zijn van Volvo. Stuk voor stuk ontworpen, getest en gefabriceerd onder de Volvo-normen. Bovendien zijn onderdelen van Volvo’s die niet meer worden geproduceerd, vaak nog gewoon leverbaar. En ontvangt u ook nog eens 1 jaar garantie op alle onderdelen en werkzaamheden. Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij een van onze vestigingen.

Original.bd9a6afc-1330-4848-93fc-22103814b9f1

Originele remschijven

Met een veilig gevoel op weg, daar gaat het om. En als er dan iets gebeurt, wil je er zeker van zijn dat je op tijd stil staat. Zonder problemen, zonder brokken te maken. Hierbij zijn niet alleen de staat van de remblokken en remschijven van belang, maar ook de remvloeistof. De kwaliteit en de prestaties van de vloeistof kunnen namelijk na verloop van tijd achteruit gaan, hetgeen van grote invloed is op uw remafstanden.

Accu’s

Een nieuwe Volvo heeft zo’n 60 systemen en componenten aan boord die allemaal stroom gebruiken, en een flink aantal ook nog eens tegelijkertijd. Dit vraagt vanzelfsprekend veel van de accu. Daarom zijn Volvo accu’s speciaal ontworpen om maximaal rendement te halen uit het beschikbare vermogen. Daarvoor maken we gebruik van PowerFrame technologie die ook nog eens minder vatbaar zijn voor roestvorming, dan conventionele accu’s.

Wisserbladen

Uw wisserbladen verzetten gedurende een jaar flink wat werk. Van vele liters regen en kilo’s vuil tot vallende blaadjes of flinke hagelstenen… Ze krijgen het flink te verduren. Zorg daarom op tijd voor een helder zicht en vervang regelmatig uw wisserbladen. Uiteraard kunt u dit snel en eenvoudig door uw eigen Volvo-dealer laten uitvoeren.

Distributieriem

De distributieriem is een getande riem die in moderne verbrandingsmotoren de overbrenging vormt tussen de krukas en een of meer nokkenassen. De nokkenas opent en sluit de kleppen, die zich doorgaans in de cilinderkop bevinden. Als de distributieriem niet tijdig vervangen wordt, of van onvoldoende kwaliteit is, bestaat het risico dat deze breekt waardoor de motor vastslaat. Iets wat moeilijk, en in sommige gevallen onmogelijk, te repareren valt.

Maak een afspraak

Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Onderhoud » Originele Volvo Onderdelen

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre