Menu

Klaar voor de Lente

MY VOLVO VÅR/LENTE

My Volvo VÅR / Lente aanbiedingen

Alles wat u als Volvo-rijder nodig heeft om u en uw Volvo voor te bereiden op het nieuwe seizoen.
Wij wensen u een prachtige lente!

Haal het magazine bij Mobility Centre – Officieel dealer Volvo Cars in Rotterdam, Barendecht en Vlaardingen.

MY_VOLVO_magazine_VAR_Lente_2017_voorjaar_aanbiedingen_werkplaats_accessoires_airco_reiniging_apk_onderhoud_check_dealer_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

Aircocheck en -reiniging

Om volop van de tintelende lentelucht in uw Volvo te genieten, hebben wij een verfrissend aanbod. Laat nu een complete aircocheck en –reiniging uitvoeren voor slechts € 49. Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2017.

>> Maak een afspraak

Complete zomerwielen

Een nieuwe set Volvo-wielen is dé manier om een stijlvol  en persoonlijk accent aan uw auto te geven. Onze designers kijken niet alleen naar de maat maar ook naar het karakter van de wielen, zoals sportiviteit, stoerheid of elegantie.

Op maat gemaakt

Ze moeten tegelijkertijd opvallen maar wel bij de auto en de overige stylingelementen passen. Zo geven we de wielen en daarmee uw Volvo een bijzondere uitstraling.

>> Bekijk alle zomerwielen

MY_VOLVO_magazine_VAR_Lente_2017_voorjaar_aanbiedingen_werkplaats_accessoires_fietsdrager_inklapbaar_trekhaak_fietsen_V60_dealer_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

Fietsdragers

Of u nu in uw eentje gaat mountainbiken of een fietsvakantie voor het hele gezin plant, Volvo heeft altijd wel een fietsdrager die bij uw wensen aansluit. Omklapbaar of niet; voor op het dak of op de trekhaak.

Avontuurlijk gemak

Alle modellen zijn volgens de nieuwste inzichten ontwikkeld en getest om aan onze strenge eisen te voldoen. Wilt u weten welke fietsdrager het best bij u en uw Volvo past? Ga dan even langs bij uw Volvo-dealer.

>> Maak een afspraak

Accessoires

Geef uw Volvo een unieke, persoonlijke uitstraling met ons breed assortiment aan accessoires. Voor een sportief karakter, een bijzondere audio belevenis of volledige afgestemd op de lente. Voor uzelf en uw passagiers.

>> Bekijk alle accessoires

MY_VOLVO_magazine_VAR_Lente_2017_voorjaar_aanbiedingen_werkplaats_accessoires_travel_pack_load_dakbox_lastdragers_bagage_sunblinds_dealer_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

Volvo V60 Travel Pack

Het exclusieve V60 Travel Pack bestaat uit de dakbox Space Design 520, lastdragers, sunblinds voor de achterportieren én de bagageruimte en een zonnebrilhouder.

Compleet uitgerust

U maakt uw V60 compleet met deze accessoires voor een totaalbedrag van € 895. Dit aanbod geldt ook voor andere huidige Volvo-modellen.

>> Maak een afspraak

MY_VOLVO_magazine_VAR_Lente_2017_voorjaar_aanbiedingen_werkplaats_accessoires_zomer_wielen_banden_wisselen_velgen_dealer_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_button

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » My Volvo VÅR / Lente aanbiedingen

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre