Menu

Een ontspannen zomer voor u

Een GRATIS Sommarcheck voor uw Volvo

My Volvo SOMMAR / Zomercheck & Acties

De Nederlandse zomer, een heerlijke periode waarin u vast vaker eropuit trekt met uw Volvo. Breng hem daarom binnenkort even langs bij uw Volvo-dealer voor de gratis Sommarcheck.

Uw Volvo wordt tijdens deze zomercheck op maar liefst 20 punten gecontroleerd door onze specialisten.

>> Plan een GRATIS Sommarcheck in

Maak uw werkplaatsafspraak bij Mobility Centre – Officieel dealer Volvo Cars in Rotterdam, Barendecht en Vlaardingen.

Aircocheck en -reiniging

Combineer uw gratis Sommarcheck gelijk met een complete aircocheck en –reiniging voor slechts € 49.

>> Maak een afspraak

Complete zomerwielen

Een nieuwe set Volvo-wielen is dé manier om een stijlvol  en persoonlijk accent aan uw auto te geven. Onze designers kijken niet alleen naar de maat maar ook naar het karakter van de wielen, zoals sportiviteit, stoerheid of elegantie.

Op maat gemaakt

Ze moeten tegelijkertijd opvallen maar wel bij de auto en de overige stylingelementen passen. Zo geven we de wielen en daarmee uw Volvo een bijzondere uitstraling.

>> Bekijk alle zomerwielen

MY_VOLVO_magazine_VAR_Lente_2017_voorjaar_aanbiedingen_werkplaats_accessoires_fietsdrager_inklapbaar_trekhaak_fietsen_V60_dealer_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

Handige zomeraccessoires

Ontdek ook meteen al onze handige zomeraccessoires, van fietsdragers tot dakboxen. Dan kunt u daarna al het harde werk weer overlaten aan uw Volvo.

Fietsdragers

Of u nu in uw eentje gaat mountainbiken of een fietsvakantie voor het hele gezin plant, Volvo heeft altijd wel een fietsdrager die bij uw wensen aansluit. Omklapbaar of niet; voor op het dak of op de trekhaak.

Avontuurlijk gemak

Alle modellen zijn volgens de nieuwste inzichten ontwikkeld en getest om aan onze strenge eisen te voldoen. Wilt u weten welke fietsdrager het best bij u en uw Volvo past? Ga dan even langs bij uw Volvo-dealer.

>> Maak een afspraak

Accessoires

Geef uw Volvo een unieke, persoonlijke uitstraling met ons breed assortiment aan accessoires. Voor een sportief karakter, een bijzondere audio belevenis of volledige afgestemd op de lente. Voor uzelf en uw passagiers.

>> Bekijk alle accessoires

MY_VOLVO_magazine_VAR_Lente_2017_voorjaar_aanbiedingen_werkplaats_accessoires_travel_pack_load_dakbox_lastdragers_bagage_sunblinds_dealer_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen

Volvo V60 Travel Pack

Het exclusieve V60 Travel Pack bestaat uit de dakbox Space Design 520, lastdragers, bagageruimtemat, achterbumperbescherming, sunblinds voor de achterportieren én de bagageruimte en een zonnebrilhouder.

Compleet uitgerust

U maakt uw V60 compleet met deze accessoires voor een totaalbedrag van € 995. Dit aanbod geldt ook voor andere huidige Volvo-modellen.

>> Maak een afspraak

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » My Volvo SOMMAR / Zomercheck & Acties

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre