Menu

Uniek Actiemodel: Mobility Edition

Riant uitgeruste Volvo S60, V60 en Cross Country vanaf € 35.080

Ontdek nu de rijk uitgeruste Mobility Editions

Graag attenderen wij u op de rijk uitgeruste Mobility Editions van de Volvo S60, V60 en Cross Country.

>> Doe mij een scherp voorstel op maat

Riante uitrusting

Ontdek nu in onze showrooms in Rotterdam, Barendrecht & Vlaardingen de standaard rijk aangeklede Mobility Edition met onder andere:

Dual Xenon koplampen

Parkeerverwarming

Sensus navigatie

Volvo On Call

Verwarmbare voorruit

Verwarmbare voorstoelen

Automaat

Direct uit voorraad leverbaar vanaf 35.080 euro

De Mobility Edition is geïnspireerd op de winter waarbij tegelijkertijd een extra aantrekkelijk instap model wordt geleverd; de Volvo S60 T2 Mobility Edition. Deze 122 pk sterke Zweedse sedan wordt standaard uitgerust met een automaat en is er al vanaf € 35.080!

>> Vraag direct een offerte aan

Mobility Editions: het ultieme rijgenot

De Mobility Editions van de S60, S60 Cross Country, V60 én V60 Cross Country, zijn gebaseerd op de Momentum versie en leverbaar in combinatie met diverse motorvarianten.

Nieuw_Actiemodel_Volvo_S60_V60_Cross_Country_Edition_diesel_benzine_gratis_automaat_uitrusting_voordeel_tijdelijk_offerte_voorraad_direct_leverbaar_showroom_dealer_Mobility_Centre_6

Let op: beperkt uit voorraad leverbaar!

De riante uitrusting omvat alles van de Nordic, aangevuld met onder meer Sensus navigatie met lifetime mapcare (kaartupdates). Sensus Connect met diverse online diensten, Volvo On Call met bediening van de parkeerverwarming via smartphone app, Dual Xenon koplampen met adaptieve bochtverlichting, verwarmbare voorstoelen en chromen raamomlijsting.

>> Boek een proefrit

Financial_Lease_Financieren_Volvo_S60_V60_Cross_Country_Edition_diesel_benzine_gratis_automaat_uitrusting_voordeel_tijdelijk_offerte_voorraad_direct_leverbaar_showroom_dealer_Mobility_Centre

Tijdelijk 3,99% Rente met Volvo Financial Lease

Met Volvo Financial Lease financiert u het aankoopbedrag van uw nieuwe Volvo V40, S60, V60, V60 Twin Engine, V70 en XC70, inclusief alle Cross Country modellen.

Financier het aankoopbedrag van uw nieuwe Volvo met Volvo Financial Lease

Met een vaste looptijd, de tijdelijke actie rente van slechts 3,99% en de slottermijn van maximaal 50% van de kredietsom, profiteert u van een laag maandbedrag dat vast ligt voor de hele looptijd. Kristalhelder, geen verrassingen.

Zakelijk

Dankzij dit aanbod blijft uw bedrijfskapitaal beschikbaar voor andere investeringen.

>> Neem contact op voor een offerte op maat

Particulier

Als u geen zakelijke rijder bent kunt u alsnog gebruik maken van dit aanbod

>> Neem contact op en vraag een offerte aan

Nieuw_Actiemodel_Volvo_S60_V60_Cross_Country_Edition_diesel_benzine_gratis_automaat_uitrusting_voordeel_tijdelijk_offerte_voorraad_direct_leverbaar_showroom_dealer_Mobility_Centre_2

Volvo S60 Mobility Edition

“We nemen een omweg naar huis”

De Volvo S60 is een fraaie, evenwichtige combinatie van dynamiek, stijl en veelzijdigheid.

Bent u iemand die op weg naar huis liever de hoofdwegen mijdt, dan zult u genieten van de strakke respons van een goed uitgebalanceerd chassis.

Tijdens langere ritten houdt het ontspannen comfort u en uw passagiers urenlang fris. In uitdagende verkeerssituaties, zoals in de stad, zorgt een reeks ondersteunende technologieën voor een ontspannen, beheerste rit.

– Dual Xenon koplampen – Parkeerverwarming – Sensus navigatie – Volvo On Call – Verwarmbare voorruit – Verwarmbare voorstoelen – Automaat –

>> Doe mij een scherp voorstel op maat

Volvo V60 Mobility Edition

“Waarom uw rijplezier opgeven omdat u spullen vervoert?”

De Volvo V60 is er voor mensen die de veelzijdigheid van een stationwagon nodig hebben maar ook de geavanceerde handling van een moderne auto wensen.

Alles aan deze gezinsauto, van de klassieke Volvo V-vormige motorkap tot de geïntegreerde uitlaten, is uitgewerkt in elegantie, eenvoud en vloeiende lijnen. Een design als gevolg van Volvo’s unieke erfgoed.

– Dual Xenon koplampen – Parkeerverwarming – Sensus navigatie – Volvo On Call – Verwarmbare voorruit – Verwarmbare voorstoelen – Automaat –

>> Doe mij een scherp voorstel op maat

Volvo S60 & V60 Cross Country Mobility Edition

“Rijdynamiek met een hang naar avontuur”

De Volvo S60 en V60 Cross Country zijn gebouwd voor de avontuurlijke individualist die graag opvalt en behoefte heeft aan een stoer maar elegant ontwerp dat aansluit op een actief leven.

Dankzij zijn grote bodemvrijheid en solide chassis doet de S60 & V60 Cross Country wat zijn uiterlijk belooft: hij kan op elk wegdek en in ieder weertype presteren, vooral wanneer u kiest voor een uitbreiding met All-Wheel Drive.

– Dual Xenon koplampen – Parkeerverwarming – Sensus navigatie – Volvo On Call – Verwarmbare voorruit – Verwarmbare voorstoelen – Automaat – Extra (bodem)vrijheid –

>> Doe mij een scherp voorstel op maat

 

Zorgeloos genieten met Volvo Private Lease

U kunt uw Volvo zorgeloos leasen via Volvo Private Lease. De All Risk verzekering, wegenbelasting, 24/7 pechhulp, onderhoud en reparatie: alles is inbegrepen. U hoeft alleen nog maar zelf te tanken!

Volvo V40 Nordic Private Lease vanaf € 369 p.m.
Volvo V60 Nordic Private Lease vanaf € 459 p.m.

Kom langs in onze showroom, wij vertellen u er graag alles over!

>> Doe mij een scherp voorstel op maat

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Ontdek nu de rijk uitgeruste Mobility Editions

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre