Menu

Hockey Clubbonus

Een nieuwe Volvo via Mobility Centre levert Tempo ’34 € 1.000 bonus op!

Mobility Centre introduceert Volvo Clubbonus bij Hockeyclub Tempo ’34

Volvo-dealer Mobility Centre geeft sponsorship extra inhoud: dankzij de Clubbonus ontvangt de Rotterdamse Hockey Club Tempo ’34 € 1.000 per nieuwe Volvo!

Volvo Car Nederland is al enige jaren Official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook lokaal te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld.

Mobility_Centre_Volvo_Hockey_Clubbonus_1000_Hockeyclub_sponsor_Rotterdam_Barendrecht_Vlaardingen_Schiedam_Victoria_Spirit_Tempo_Naomi_van_As_2017

Mobility Centre Barendrecht clubdealer Tempo ’34

Deze Clubbonus is een initiatief van Volvo Car Nederland, de importeur. Zij keert een bonus uit van € 1.000 aan die hockeyvereniging waarvan een lid of de ouders van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij de Volvo clubdealer. Deze dealer is clubdealer dankzij een structurele samenwerking met de betreffende hockeyclub.

Sponsorovereenkomst meer inhoud door Clubbonus

“Met de Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met ‘onze’ hockeyclub veel meer inhoud geven”, aldus Volvo dealer Mobility Centre. “Wij hebben natuurlijk belang bij een zo hoog mogelijke Volvo-dichtheid onder de leden, maar de club heeft dat belang ook!”

Mobility_Centre_Officieel_dealer_Volvo_Cars_Lubeck_11_Barendrecht_vestiging_showroom_locatie_Hockeyclub_Tempo_34_Clubbonus_Sponsoring_ondertekening_contract
Voorzitter Jan van der Zande (rechts) en penningmeester René Kist (links) van Hockeyclub R.G.H.C. Tempo ’34 en Griffin Houppermans (midden) vestigingsmanager bij Volvo-dealer Mobility Centre Barendrecht ondertekenen de samenwerkingsovereenkomst.

Clubbonus gaat niet ten koste van inruil of korting!

Want de club ontvangt € 1.000 netto bij elke nieuwe Volvo die een clublid of de ouders van een jeugdlid bij ons koopt of least. Mobility stelt met nadruk dat die € 1.000 betaald wordt door de importeur en dus niet ten koste gaat van eventuele inruil of korting!

Bij iedere nieuwe Volvo € 1.000 bonus voor de club

Behalve deze clubbonus van € 1.000 per nieuwe Volvo, werkt Volvo nauw samen met de Volvo ambassadeurs, de wereldtoppers Naomi van As en Billy Bakker. Zij, of andere hockey-internationals geven soms ook clinics. Ook de inmiddels bekende bitjes hapdagen komen voort uit de sponsoring van Volvo.

Wij verwelkomen u graag in onze showroom

Mobility Centre Barendrecht is gevestigd op de Lübeck 11, vlakbij het sport complex van Tempo ’34. Wij verwelkomen u graag in onze uitgebreide showroom. Klik hier voor onze openingstijden. De samenwerking zal de komende jaren veelvuldig onder de aandacht worden gebracht bij leden van Tempo ’34.

Bij vragen over de Volvo Clubbonus staan wij u uiteraard graag te woord in onze vestiging in Barendrecht.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Mobility Centre introduceert Volvo Clubbonus bij Hockeyclub Tempo ’34

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre