Mobility Centre
Barendrecht: 010 – 850 44 00
Rotterdam: 010 – 850 45 50
Vlaardingen: 010 – 850 44 50
Sluiten

FINANCIEREN & LEASEN

Financieringsmogelijkheden die passen bij uw manier van leven. Ook dat is Volvo.

 

 

Financieringsmogelijkheden met bewegingsvrijheid

Iedere Volvo-rijder kent dat gevoel: een nieuwe Volvo die u zit als een maatpak. Met z’n comfort, doordacht Zweeds design en ultieme veiligheid. Waarom zou u aan de financiering van uw nieuwe auto niet dezelfde hoge eisen stellen? Daarom is er Volvo Car Finance met financieringsproducten exclusief voor Volvo-rijders. Profiteer van meer flexibiliteit, meer helderheid en scherpe tarieven.

 

Particuliere klanten

Wilt u uw Volvo privé leasen? Dan biedt Volvo de volgende vier financieringsvormen:

> Volvo investeringsplan

> Private Lease

> Huurkoop

 

 

De persoonlijke aanpak in leasen

Volvo is meer dan een unieke en comfortabele auto met klasse. Ook bij alles rondom uw Volvo is sprake van de betrouwbaarheid en de veiligheid die u van Volvo bent gewend. Zoals onze leaseproducten; goed geregeld en afgestemd op de wensen van de zakelijke rijder. Bedrijfszeker, persoonlijk en betrouwbaar. Net als uw Volvo.

 

Volvo Car Lease begrijpt heel goed dat u van Volvo niet alleen extra rijplezier verwacht maar ook extra flexibiliteit bij de invulling van uw leasecontract. Terecht. U rijdt niet voor niets Volvo. Volvo Car Lease is uw one-stop-shopping leasepartner. Service, gemak en flexibiliteit standaard in uw leaseconstructie.

 

Zakelijke klanten

Wilt u uw Volvo zakelijk leasen? Dan biedt Volvo de volgende vier financieringsvormen:

> Netto Operational Lease

> Full Operational Lease

> Financial Lease

> Hybrid Lease