Menu

Eerste Volvo Clubbonus naar Hockeyclub Tempo ’34

Clublid Edwin van Zanten zorgt voor de eerste clubbonus en is sinds een aantal weken de trotse eigenaar van een nieuwe Volvo V60 Nordic+.

Sinds eind 2016 heeft Mobility Centre een structurele samenwerking met Tempo ’34. Er wordt een bonus van maar liefst € 1.000 uitgekeerd aan de club zodra een Tempo ’34-lid of een ouder van een jeugdlid een nieuwe Volvo koopt of least bij Mobility Centre.

Meer weten over de Volvo Clubbonus?

>> Doe mij een persoonlijk voorstel op maat

Volvo en de KNHB

Volvo Car Nederland is al enige jaren official Partner van de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond. Om hockey niet alleen op topniveau maar ook op lokaal niveau te ondersteunen, is de Volvo Clubbonus ontwikkeld. Deze clubbonus is een initiatief van Volvo Car Nederland, de importeur.

Clubbonus gaat rechtstreeks naar de jeugopleidingen

‘Mijn leasecontract liep af en ik vond Volvo al langer een interessant merk.’, vertelt van Zanten. ,’Ook wist ik van de clubbonus af en vind ik het geweldig dat deze bonus gebruikt wordt voor de jeugdopleidingen binnen Tempo ’34.’

De keuze voor de Volvo V60

Sinds een aantal weken ben ik de trotse eigenaar van de Volvo V60. Een station vol opties en met meer vermogen. Hij bevalt goed en dat vinden mijn kinderen, Storm en Sterre, ook. Zij vinden de achterbankverwarming de beste vooruitgang. Zelf vind ik de voorruitverwarming de mooiste optie, maar ook het navigatiesysteem. Veel gedetailleerder dan in mijn vorige auto. Ik rijd zo’n 45 a 50.000 kilometer per jaar, dus ik wil ook dat mijn auto comfortabel zit en daarnaast ook veilig is. Nadat ik mijn leasemaatschappij had verteld over de clubbonus hebben ze erg meegewerkt in het afhandelen van het leasecontract. Dat waardeer ik enorm, want ik heb toch gekozen voor een ander merk.”

Sponsorovereenkomst meer inhoud door Clubbonus

Christiaan van Hoogstraten, marketeer bij Mobility Centre,,We zijn er enorm trots op om de eerste Volvo Clubbonus uit te mogen reiken. We hopen dat andere leden ook dit voorbeeld zullen volgen en aan ons en belangrijker nog; aan Tempo ’34 denken wanneer ze een andere auto nodig hebben. Met de Clubbonus kunnen we als dealer de sponsorovereenkomst met Tempo ’34 veel meer inhoud geven. We proberen zoveel mogelijk ons gezicht te laten zien bij onder andere grote toernooien, maar ook bij andere leuke evenementen.”

Clubbonus gaat niet ten koste van inruil of korting!

Mobility Centre stelt met nadruk dat die € 1.000 betaald wordt door de importeur en dus niet ten koste gaat van eventuele inruil of korting!

Wij verwelkomen u graag in onze showroom

Mobility Centre Barendrecht is gevestigd op de Lübeck 11, vlakbij het sport complex van Tempo ’34. Wij verwelkomen u graag in onze uitgebreide showroom. Klik hier voor onze openingstijden.

Bij vragen over de Volvo Clubbonus staan wij u uiteraard graag te woord in onze vestiging in Barendrecht.

Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Wil je op de hoogte blijven van al ons nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
U bevindt zich hier: Home » Eerste Volvo Clubbonus naar Hockeyclub Tempo ’34

Copyright © 2017 Volvo Mobility Centre