Mobility Centre
Barendrecht: 010 – 850 44 00
Rotterdam: 010 – 850 45 50
Vlaardingen: 010 – 850 44 50
Sluiten

DE NIEUWE VOLVO XC60

Verkrijgbaar vanaf

€ 58.995

lease p.m. vanaf € 729

pk 190-407

De nieuwe Volvo XC60 is vanaf € 58.995 per direct bij uw Volvo-dealer te bestellen. De XC60 is de meest veilige Volvo en completer dan ooit uitgerust met een comfortabele automatische Geartronic-transmissie.

Bovendien is de nieuwe XC60 tegen een kleine meerprijs van € 995 leverbaar met het aantrekkelijke Business Pack Connect, met onder meer een digitaal instrumentarium en Sensus navigatie. 

 

>> Vraag direct een voorstel op maat aan

 

Een van de veiligste auto’s

Het feit dat de nieuwe Volvo XC60 een van de veiligste auto’s is, wordt kracht bijgezet door de zeer omvangrijke standaard veiligheidsuitrusting. Die omvat City Safety met Full Auto Brake, het geavanceerde remassistentiesysteem dat met behulp van een camera en radartechnologie een aanrijding helpt te voorkomen, dan wel de gevolgen hiervan te beperken.

 



 

City Safety nu ook met Steering Support

In de nieuwe Volvo XC60 is het systeem uitgebreid met Steering Support, dat in werking treedt als blijkt dat automatisch remmen niet genoeg is om een dreigend ongeval te voorkomen. In dat geval stuurt de XC60 om het obstakel voor de auto heen. Of dit nu een voertuig, een voetganger, een fietser of een groot dier is.

 

 

Oncoming Lane Mitigation

Het standaard geleverde Oncoming Lane Mitigation is eveneens een nieuw actief veiligheidssysteem in de Volvo XC60. het functioneert tussen 60 en 140 km/uur en stuurt de auto terug naar de oorspronkelijke rijbaan als de bestuurder deze onbewust verlaat en een aanrijding met een ander voertuig op de tegemoetkomende rijbaan dreigt.

 

 

Semi-autonoom rijden

Andere geavanceerde veiligheidssystemen waarmee de nieuwe XC60 standaard is uitgerust, zijn: Run-off Road Mitigation, Run-off Road Protection, Intersection Braking en Lane Departure Warning. Optioneel is de XC60 leverbaar met Pilot-Assist. Hiermee kan de XC60 tot 130 km/uur semi-autonoom rijden.

 

 

Standaard met Volvo Sensus Connect

De nieuwe Volvo XC60 benadrukt zijn premium karakter verder met standaard features als Electronic Climate Control met vier gescheiden klimaatzones en CleanZone voor een betere luchtkwaliteit. Ook aanwezig zijn Keyless Start en Volvo Sensus Connect, het geroemde infotainmentsysteem met groot 9-inch touchscreen en cloudbased service, voor onder meer het streamen van muziek.

 

>> Vraag direct een voorstel op maat aan
 

 

Exterieur kenmerken

De XC60 is tevens voorzien van Park Assist achter. De nieuwste Volvo staat op 18-inch lichtmetalen velgen en is voorzien van zilverkleurige roofrails. De LED-koplampen met grootlicht-assistent zijn voorzien van Volvo’s kenmerkende Thor’s Hammer-dagrijverlichting.

 



 

Aantrekkelijk geprijsd Business Pack Connect

De uitrusting van de nieuwe Volvo XC60 met Business Pack Connect is extra compleet. De aantrekkelijke extra’s omvatten Sensus navigatie met gratis EU-kaartupdates, smartphone integratie met Apple CarPlay en Android Auto en een 12,3-inch digitaal instrumentarium. Het pakket is verkrijgbaar voor prijzen vanaf € 995.

 



 

Business Pack Connect Plus

Voor € 1.300 extra krijgt het interieur een extra luxe uitstraling door speciale comfortstoelen met Moritz-lederen bekleding en verwarming, en een verwarmbaar AquaBlade ruitenwissersysteem.

 

>> Vraag direct een voorstel op maat aan

 


 

Drie uitvoeringen

De nieuwe Volvo XC60 is leverbaar als Momentum, Inscription en extra sportieve R-Design. De volledige prijslijst is uiteraard verkrijgbaar in onze showroom. De Volvo XC60 is samen te stellen in de Car Configurator. Leasen is al mogelijk vanaf € 729, op basis van 15.000 km per jaar en 60 maanden looptijd. Bijtelling vanaf € 434 per maand.

 

 

Blijf op de hoogte over de nieuwe Volvo XC60

Als u graag op de hoogte blijft van nieuws over de nieuwe Volvo XC60, als eerste de brochure en prijzen wilt ontvangen en een uitnodiging voor onze evenementen uiteraard niet wilt missen, meld u dan door contact op te nemen.


>> Houd mij op de hoogte