Mobility Centre
Sluiten

VOLVO BANDEN WISSELEN & OPSLAG

Bij Mobilty Centre bent u op de juiste plek voor uw banden. Of het nu gaat om het controleren, wisselen of opslaan van uw banden, met de Mobility Centre Tyre Centre voorzien wij in uw behoeften.

 

 

Dé beste bandenservice van de regio

Met vestigingen in Barendrecht, Rotterdam en Vlaardingen is Mobility Centre hét adres voor Volvo-rijders zoals u. Maar wist u dat we ook dé beste bandenservice van de regio hebben? Banden zijn van grote invloed op het rijgedrag, de veiligheid én het verbruik van uw Volvo. Daarom hebben we een speciaal Mobility Centre Tyre Centre opgericht.

 

6x beter voor uw banden

Bij Mobility Centre Tyre Centre bent u verzekerd van de beste bandenservice voor een hele scherpe prijs.

Waarom u dat moet geloven? We geven u zes redenen:

 

1. Alles onder één dak: Als u voor een onderhoudsbeurt aan uw Volvo komt, kunnen wij meteen uw banden checken of verwisselen.

2. We zijn de Volvo-kenner van de regio, ook voor veilig bandenadvies.

3. Dankzij onze scherpe inkoop de beste prijs-kwaliteitverhouding voor u.

4. De zekerheid van perfecte montage.

5. Groot assortiment banden voor uw Volvo.

6. Winterbandenopslag mogelijk.

 

Topservice voor een scherpe prijs

Voortaan kunt u op één adres terecht voor advies, aanschaf en onderhoud van uw banden. We horen u denken: voor mijn banden naar de Volvo-dealer, is dat niet duur? Dat is precies de reden waarom we afzonderlijk Mobility Centre Tyre Centre zijn begonnen. Onze vestigingen in Rotterdam, Barendrecht en Vlaardingen profiteren van gezamenlijke inkoop voor de hele regio. Zo kunnen we u de beste prijs bieden voor niet zomaar willekeurige banden, maar banden die perfect zijn afgestemd op uw type Volvo en uw rijgedrag.

 

Tech Black Matt 22”

Volvo XC90

 

Ixion III 17"

Volvo V40/V60

 

Freja 17" Dark

Volvo C30/S40/V50

 

Artio 19"

Volvo S60//V60//V70/S80

 

Bandenwissel tijdens onderhoud aan uw Volvo

De bladeren zijn gevallen en de nachten worden flink kouder. We weten niet hoe het bij u is, maar wij hebben de open haard weer aan én we hebben onze zomerbanden omgewisseld voor de winterbanden.

 

>> Maak direct een werkplaatsafspraak

 

De herfst is de ideale periode om uw Volvo weer te voorzien van winterbanden

Niet alleen omdat het vies, nat én glad op de weg is, maar de temperatuur daalt ‘s avonds weer geregeld onder de 10o C. Onder die temperatuur zijn winterbanden de meest veilige optie. In Zweden zijn ze al jaren verplicht, hier kunt u zelf kiezen voor die veiligheid. We kunnen het u van harte aanbevelen.

 

Ontvang gratis een winterse verrassing!

Komt u nu langs voor een onderhoudsbeurt en laat u dan meteen uw winterbanden monteren, dan bent u de grootste drukte voor en ontvangt u gratis een winterse verrassing van ons!

 

Nog geen winterbanden?

Twijfelt u al enige tijd om winterbanden aan te schaffen of bent u er eerder nog niet aan toegekomen? Dan is nu het moment aangebroken om ook in de winter veilig op pad te gaan met uw Volvo.

 

>> Doe mij een voorstel op (banden)maat

 

We doen u graag een winterwel voorstel!

Wij doen u graag een zeer scherp aanbod, het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens in te vullen en u ontvangt van ons een messcherp aanbod.

 

 

BANDEN WISSELEN & OPSLAG

Voortaan kunt u op één adres terecht voor advies, aanschaf en onderhoud van uw banden.

 

Topservice voor een scherpe prijs

We horen u denken: voor mijn banden naar de Volvo-dealer, is dat niet duur? Dat is precies de reden waarom we afzonderlijk Mobility Centre Tyre Centre zijn begonnen.

 

Onze vestigingen in Barendrecht, Rotterdam en Vlaardingen profiteren van gezamenlijke inkoop voor de hele regio. Zo kunnen we u de beste prijs bieden voor niet zomaar willekeurige banden, maar banden die perfect zijn afgestemd op uw type Volvo en uw rijgedrag.

 

>> Maak een afspraak in een vestiging naar keuze