Mobility Centre
Barendrecht: 010 – 850 44 00
Rotterdam: 010 – 850 45 50
Vlaardingen: 010 – 850 44 50
Sluiten

VOLVO V40

Verkrijgbaar vanaf

€ 26.995

lease p.m. vanaf € 369

Nordic Editions

De Volvo V40-serie biedt het beste in Scandinavisch design en zijn nu beschikbaar als zeer complete Nordic Editions. Deze speciale uitvoeringen zijn standaard extra rijk uitgerust met tal van innovaties op het gebied van connectiviteit, veiligheid en comfort.

 

Nordic Editions

De Volvo V40-serie biedt het beste in Scandinavisch design en laat zien wie u bent. Gaat u voor de sportieve Volvo V40 Nordic? Of kiest u uw eigen weg met de stoere V40 Cross Country Nordic, tijdelijk voor slechts € 1.000 meer?

 

>> Doe mij een voorstel op maat

 

 

Volvo V40 Nordic

De V40 Nordic heeft strakke, elegante lijnen en een krachtig sportief uiterlijk. De V40 Nordic is compact en wendbaar, zonder in te leveren op rijeigenschappen.

 

 

Dynamisch Design

Opvallend Scandinavisch design, licht, comfortabel, met de beste natuurlijke materialen. En door het rijke Nordic aanbod stapt u voor een scherpe prijs in een compleet uitgeruste Volvo.

 

Extra rijk uitgerust

We bieden een nog rijkere Nordic+ uitvoering met aanvullend Navigatie, verwarmbare voorstoelen en Full LED koplampen. En natuurlijk Volvo on Call; de smartphone app die u altijd verbindt met uw Volvo.

 

U rijdt al een V40 Nordic voor € 26.995

 

>> Bekijk de huidige voorraad van Mobility Centre

 

 

Avontuurlijk

Een Volvo voor de stad en daarbuiten, sterk genoeg om u mee te nemen op elk avontuur. En door het tijdelijke scherpe prijsaanbod nu bereikbaarder dan ooit.

 

 

Volvo V40 Cross Country Nordic

De V40 Cross Country Nordic maakt indruk door zijn sterke schouders. De grotere bodemvrijheid en robuuste details geven deze Volvo zijn stoere karakter.

 

U rijdt al een V40 Cross Country voor € 27.995

 

Zorgeloos genieten:

> Volvo V40 Nordic v.a. € 369 p.m.

> Volvo V40 Cross Country Nordic v.a. € 399 p.m.

 

 

Volvo Private Lease

Geen auto van de zaak en toch profiteren van alle voordelen van een leaseauto, zonder de nadelen? Dat kan nu op z’n Zweeds, via Volvo Car Lease. Wij kunnen u nu een zeer aantrekkelijke Volvo V40 aanbieden voor een prijs van € 369,-* per maand all-in.

 

U rijdt dan de Volvo V40 Nordic voorzien van onder meer Elektronisch geregelde airconditioning, het slimme City Safety, Volvo Sensus met 5-inch screen en Performance Audio.

 

>> Doe mij een voorstel

 

* Volvo V40 T2 Nordic, looptijd 48 maanden, 10.000 km per jaar inclusief All Risk verzekering, Wegenbelasting, Onderhoud en Reparatie, Banden, Volvo Card, 24/7 pechhulp, btw en afleverkosten nu voor € 369,- per maand.

 

Met Volvo Private Lease geniet u o.a. van de volgende voordelen:

> Een splinternieuwe Volvo V40

> Inclusief All Risk verzekering

> Inclusief wegenbelasting

> Inclusief onderhoud, reparatie én banden

> Inclusief Volvo Card

> Inclusief 24/7 pechhulp

> Geen onverwachte kosten

 

En dat alles zonder bijtelling! U hoeft alleen nog maar te tanken én te genieten van uw nieuwe Volvo V40 Nordic, Nordic+ of Cross Country Nordic.

 

Ontdek de Volvo V40 T2 Nordic

De nieuwe Volvo V40 Nordic is standaard ontzettend compleet. Hij is voorzien van onder andere lichtmetalen velgen, City Safety, Volvo Sensus met 5-inch screen en Performance Audio. Maar wat pas echt indruk maakt is zijn rijgedrag en zijn prijs!

 

 

 

>> Vraag nu uw proefrit aan in de nieuwe Volvo V40 T2 Nordic

 

Nog completer: de V40 T2 Nordic+

Uiteraard is de Volvo V40 er ook in de Nordic+ uitvoering, dan geniet u bovenop de uitrusting van de Nordic ook van extra opties zoals Full LED koplampen, verwarmbare voorstoelen, navigatie en Volvo On Call. Hiermee kunt u via de app op uw smartphone o.a. de parkeerverwarming bedienen en bijvoorbeeld uw bestemming alvast naar het navigatiesysteem sturen. Ontdek ook zijn verrassende prijs…

 

 

>> Vraag nu uw proefrit aan voor de Volvo V40 Nordic+

 

Meer rijhoogte, meer vrijheid: de V40 Cross Country T3 Nordic

Ook de V40 Cross Country T3 Nordic kunt u rijden via Private Lease. Luxe, ruimte en stoere designelementen gecombineerd voor een maandprijs vanaf € 399,-. De Cross Country is in deze uitvoering echt van alle gemakken voorzien. Dat laat zich niet omschrijven, dat moet u ervaren…

 

 

 

>> Vraag nu uw proefrit aan met de V40 Cross Country T3 Nordic

 

Wilt u meer weten over het zorgeloos rondrijden in een nieuwe Volvo voor een vast bedrag per maand of een keer proefrijden in een V40 of V40 Cross Country, aarzel niet en kom vrijblijvend langs in onze showroom. We laten u graag alle mogelijkheden zien.

 

>> Bekijk nu de uw route naar onze dichtsbijzijnde vestiging