Mobility Centre
Barendrecht: 010 – 850 44 00
Rotterdam: 010 – 850 45 50
Vlaardingen: 010 – 850 44 50
Sluiten

VOLVO TUNING

Meer koppel, meer power en meer rijplezier. Met de Volvo Polestar heeft u dit tot uw beschikking. De motor optimalisatie zorgt ervoor dat inhalen en invoegen nog sneller gaat, en dus veiliger. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw officiële fabrieksgarantie. Uw garantie blijft gewoon behouden als Polestar door de Volvo-dealer in uw Volvo wordt gemonteerd. Dit kan niet alleen in nieuwe modellen, maar ook in heel veel bestaande Volvo’s.

 

 

Volvo Polestar

Polestar combineert twintig jaar autosport ervaring met de nieuwste technologie om een opwindende dagelijkse rijervaring te bieden.

 

Deze supersnelle Limited Edition is vanaf nu verkrijgbaar.

>> Bekijk direct onze huidige voorraad

 

 

0 – 100 km/uur in 4,7 seconden

Met zijn 367 pk sterke Drive-E motor en achttraps Geartronic automaat is elke Polestar gemaakt om te presteren. Hij sprint van 0 naar 100 km/h in slechts 4,7 seconden en haalt een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/u.

 

 

Polestar Performance Parts

Om u nog meer rijplezier te geven, presenteert Polestar een exclusieve reeks sportieve producten: de Polestar Performance Parts. Deze accessoires zijn samen met Volvo ontwikkeld en getest om aan de hoogste eisen te voldoen.

 

 

Voor de Volvo V40, S60, V60 en XC60

Mobility Centre levert onder andere chassisonderdelen, velgen en banden, in- en uitlaat, en exterieur- en interieuronderdelen voor de Volvo V40, S60, V60 en XC60. Haal meer uit uw Volvo met behoud van de fabrieksgarantie!

 

volvotuning1volvotuning4volvotuning6
volvotuning2volvotuning5volvotuning3

 

Polestar Performance Tuning Software

Daarnaast is er voor diverse Volvo-modellen een Polestar-vermogensoptimalisatie leverbaar.

  

Nu vanaf € 795

De nieuwe manier om nog meer van uw Volvo te genieten!

 

Natuurlijk levert uw Volvo voldoende vermogen om snel te kunnen inhalen en veilig te rijden. Toch is er nu een veilige manier om te genieten van nog meer rijplezier. Door het vermogen verder te optimaliseren met een Volvo-tuningset. Deze geavanceerde motorsoftware is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Polestar, de tuning-partner van Volvo.

 

Met een Volvo-tuningset verhoogt u de reactiesnelheid van de motor aanzienlijk. Met als gevolg: meer vermogen, meer koppel, meer rijplezier. Gegarandeerd! Het bijzondere van een Volvo-tuningset is ook dat de fabriekscijfers voor brandstofverbruik en CO2-emissie bij gelijkblijvend rijgedrag niet hoger worden!

 

 

Polestar is de geautoriseerde tuning-partner van Volvo

Vanzelfsprekend is Volvo zeer selectief bij de keuze van haar partners. De afdeling die bij Volvo verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van motoren werkt al jaren samen met de specialisten van Polestar. Bovendien is Polestar sinds 1996 ‘partner in racing’ van Volvo en kan daarom bogen op duizenden kilometers specifieke know-how op de mondiale racebanen.

 

Ook daarom blijven alle originele fabrieksgaranties onverkort van kracht bij installatie van een Volvo-tuningset. Volvo-tuning richt zich op verhoging van uw rijplezier binnen de veilige marges van techniek, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dus niet uitsluitend op een zo hoog mogelijk koppel of vermogen!

 

>> Maak direct uw werkplaatsafspraak

 

volvotuning9volvotuning10

 

Installatie bij uw Volvo-dealer

Het enige juiste adres voor de installatie van een Volvo-tuningset is uw Volvo-dealer. De installatie kost niet veel tijd en kan moeiteloos worden ingepast in de volgende servicebeurt. De consumentenprijs bedraagt € 795 inclusief installatie en btw.

 

Er is al een Volvo tuning-set vanaf € 795

 

En het grote genieten kan beginnen!

 

Volvo Tuning bij Mobility Centre

Haal meer uit uw Volvo met Volvo Tuning. Optimaliseer het vermogen zonder verlies van garantie! Volvo ontwikkelt in samenwerking met Polestar Performance upgrades voor uw Volvo.

 

Waarom Volvo Tuning?

> Verhoogt de restwaarde

> Een door Volvo goedgekeurd product

> Heeft geen invloed op de Volvo fabrieksgarantie

> Verhoging van het motorvermogen en het rijgenot

> Ook na upgrade van software blijft dit product actief en wordt niet gewijzigd door de nieuwe software

 

U heeft uw Volvo tuning-set al vanaf € 795,- inclusief BTW en montage.

 

>> Zoek nu de vestiging bij u in de buurt