Mobility Centre
Barendrecht: 010 – 850 44 00
Rotterdam: 010 – 850 45 50
Vlaardingen: 010 – 850 44 50
Sluiten

VESTIGINGEN

Kom langs in een van onze showrooms. U heeft de keuze uit onze vestiging in Barendrecht, Vlaardingen of Rotterdam. Ook voor onderhoud bent u hier welkom.

 

 

Volvo Barendrecht - Mobility Centre

In onze Volvo showroom in Barendrecht kunt u terecht voor zowel nieuwe Volvo modellen, Volvo occasions in Barendrecht, werkplaats afspraken en ook de zakelijke rijder is bij ons aan het goede adres. Wij hebben een ruim aanbod nieuwe Volvo’s die u kunt bewonderen en waar u een proefrit in kunt maken. Bovendien kunt u ons ruime aanbod occasions natuurlijk ook komen bewonderen en testen. In onze werkplaats werken enkel zeer goed opgeleide medewerkers die ervoor zorgen dat u altijd veilig de weg op kan met uw Volvo.

 

Vanuit onze vestiging in Barendrecht zijn wij ook verantwoordelijk voor alle nieuwe en gebruikte Volvo modellen die in Ridderkerk, Slikkerveer, Bolnes, Rijsoord, Heerjansdam, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet en Pernis worden geleverd.

 

Wij heten u van harte welkom in onze vestiging Barendrecht.

 

 

 

 

Volvo Rotterdam – Mobility Centre

In Rotterdam Noord is één van de vestigingen van Mobility Centre de Jong. Wij zijn gevestigd aan de Hoofdweg 137, waar u bij ons terecht kan voor alles betreffende Volvo. U vindt hier een uitgebreide showroom met zowel nieuwe als gebruikte Volvo modellen. Onze medewerkers zijn zeer gespecialiseerd en houden hun kennis bij door diverse cursussen en trainingen te volgen. Bij Mobility Centre Rotterdam kunt u ook terecht voor het onderhoud van uw Volvo. Via onze werkplaatsmodule kunt u een werkplaatsafspraak maken, wij zijn u graag van dienst.

 

Vanuit onze vestiging in Rotterdam zijn wij ook verantwoordelijk voor alle nieuwe en gebruikte Volvo modellen die in Hillegersberg, Kralingen, Schiebroek, Overschie, Rotterdam-Nesselande, Zevenhuizen, Bergschenhoek, Nieuwerkerk aan de IJssel, Ouderkerk aan de IJssel, Capelle aan de IJssel, Krimpen aan de IJssel, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Rotterdam worden geleverd.

 

U bent van harte welkom in onze vestiging in Rotterdam.


 

 

Volvo Vlaardingen – Mobility Centre

In Vlaardingen kunt u één van de vestigingen van Mobility Centre vinden. Gevestigd aan de Nettenboetsterstraat 7 proberen wij u zo goedmogelijk van dienst te zijn. U kunt bij ons een ruime voorraad gebruikte Volvo in Vlaardingen modellen bekijken. Uiteraard hebben wij ook diverse uitvoeringen van de nieuwe Volvo modellen in de showroom staan. Wilt u een nieuwe Volvo voelen dan kunt u bij ons uiteraard terecht voor een proefrit. Onze goed opgeleide medewerkers helpen u graag!

 

Heeft uw Volvo een onderhoudsbeurt nodig of is reparatie vereist? Onze werkplaatsmedewerkers staan voor u klaar! Vanuit onze vestiging in Vlaardingen zijn wij ook verantwoordelijk voor alle nieuwe en gebruikte Volvo modellen die in Maasland, Maassluis, Schiedam, Kethel en Vlaardingen worden geleverd.

 

Komt u gerust eens langs bij onze vestiging in Vlaardingen, wij staan voor u klaar.