Mobility Centre
Barendrecht: 010 – 850 44 00
Rotterdam: 010 – 850 45 50
Vlaardingen: 010 – 850 44 50
Sluiten

 

Nieuws over de nieuwe Volvo XC40De langverwachte Volvo XC40 maakt het XC-gamma van Volvo compleet en introduceert dynamiek, eigenheid en speelsheid in het segment van de compacte SUV.

Met de introductie van de nieuwe XC40 heeft Volvo voor het eerst in de geschiedenis drie nieuwe, wereldwijd leverbare SUV's in het snelst groeiende autosegment.


>> Blijf op de hoogte

 

Nieuw platformDe nieuwe XC40 is het eerste model dat gebouwd is op het nieuwe platform: Compact Modular Architecture (CMA).
Deze dient als basis voor alle nieuwe modellen in de 40-serie, waaronder ook volledig elektrisch aangedreven versies. 

 

>> Houd mij op de hoogte

 

Volvo's eerste compacte SUV"Hiermee verbreden we het aanbod van Volvo, versterken we ons merk en slaan we ook een nieuwe weg in", zegt Hakan Samuelsson, President en Chief Executive van Volvo.
"De XC40 is een creatief en onderscheidend nieuw lid van de Volvo-modellenfamilie.

Daarom is het logisch dat de auto onthuld is in Milaan, een bruisende Europese stad op het gebied van mode, kunst, design en lifestyle."

 

 

Prijswinnende technologieIn technologisch opzicht brengt de nieuwe XC40 de prijswinnende veiligheid, connectiviteits- en infotainmenttechnologie van de nieuwe XC60 en XC90 naar SUV's in de compacte middenklasse.
Net als de grotere familieleden zet de XC40 deze in eigen huis ontwikkelde technologieën in de schijnwerpers.

 

Een van de best uitgeruste SUV's in zijn klasseVoorbeelden van de veiligheids- en rij-assistentiesystemen van Volvo in de XC40 zijn Pilot Assist, City Safety, Run-off Road Prottion & Mitigation, Cross Traffic Alert met Brake Support, Rear Collision Warning, Lane Keeping Aid en de 360 graden camera die bestuurders helpt bij het manouvreren van de auto in kleine parkeervakken.

>> Vraag een demonstratie aan van onze veiligheidssystemen

 

 

Ingenieus interieurontwerpDe Volvo XC40 biedt ook een radicaal andere kijk op het opbergen van spullen in de auto. Zo zijn er onder meer functionele bergvakken in de portieren en onder de stoelen, een speciale plek met inductielaadmogelijkheid voor telefoons, een uitklapbare haak voor kleine tassen en een uitneembare afvalbak in de middenconsole.

 

 

Nieuwe driecilindermotor en volledig elektrische XC40Vanaf de introductie levert Volvo de XC40 met een D4-dieselmotor of een T5-benzinemotor - Drive-E viercilinders. Later volgen meer varianten, waaronder een volledig elektrische XC40. Verder is de XC40 de eerste Volvo die zal worden voorzien van de nieuwe driecilindermotor van Volvo.

>> Blijf op de hoogte van het motorenaanbod

 

 

 

 

Ontworpen voor het moderne stadsleven

 


Het resultaat is een compacte Volvo die het dagelijkse woon-werkverkeer minder stressvol en daarmee plezieriger maakt. Verantwoordelijk hiervoor zijn de award winnende veiligheidssystemen, de connectiviteit en de infotainmentsystemen uit de succesvolle 60- en 90-serie van Volvo. 

>> Meld u aan voor de Volvo XC40 nieuwsbrief

 

 

 

Een einde aan rommel in de auto

 Volvo Cars maakt met de nieuwe Volvo XC40 een einde aan de dagelijkse frustratie die automobilisten ervaren vanwege het gebrek aan opbergruimte in hun auto. De nieuwe Volvo XC40 zet in zijn klasse de maatstaf in ruimte, opbergmogelijkheden en functionaliteit. 

>> Ontvang meer informatie over de nieuwe Volvo XC40


 


 

 

 

Express Yourself

 De XC40 is te personaliseren aan de hand van tientallen kleurencombinaties voor exterieur én interieur. XC40-rijders zijn geïnteresseerd in mode, design en cultuur. Ze willen daarom ook een Volvo die hun persoonlijkheid reflecteert. De nieuwe Volvo XC40 is die auto.

>> Neem contact met mij op

 

XC40 NieuwsbriefAls u graag op de hoogte blijft van nieuws over de nieuwe Volvo XC40, als eerste de brochure en prijzen wilt ontvangen en een uitnodiging voor onze evenementen uiteraard niet wilt missen, meld u dan aan voor de XC40 Nieuwsbrief.


>> Blijf op de hoogte